Barion Pixel
https://compmarket.hu/products/173/173411/tempered-glass-screen-protector-fixed-3d-full-cover-with-applicator-for-apple-iphone-7
  • https://compmarket.hu/products/173/173411/tempered-glass-screen-protector-fixed-3d-full-cover-with-applicator-for-apple-iphone-7

FIXED teljes kijelzős üvegfólia applikátorral Apple iPhone 7/8/SE (2020) telefonokhoz, fekete

173411
FIXED
Fólia, Apple kompatibilis
  Biztonsági irányelv

Álatlános szerződési feltételek

  Szállítási irányelv

Szállítási módok

  Áru visszaküldési irányelv

Tájékoztató a fogyasztó vevőt megillető elállási jogról

Leírás
A magas minőségű, 3D edzett üvegű FIXED Full-Cover  - praktikus applikátorral a csomagban - egy ideális választás telefonja képernyőjének védelmében.

Megakadályozza a karcolásokat repedéseket a képernyőn, és biztosítja arról, hogy a telefon érintőképernyője hosszú életű legyen és megbízhatóan működjön. A speciális 3D üveg technológia kifejezetten a kerekített okostelefon képernyőkre lett kialakítva. Minden üveg pontosan illeszkedik a telefon modellre, betakarja a teljes kijelző felületét egészen a szélekig, így biztosítva a maximális védelmet. Az üveg felvitelére szolgáló speciális keret segíti a pontos rögzítést a kijelzőn, az üveg pontosan tapad a hangszórókon, a kijelző szélein és az előlapi kamera lencséjén lévő összes kivágáshoz. A hangszóró portól és szennyeződéstől való védelmére az üvegkivágásban védőrácsot használnak.

Minimális, 0,33 mm vastagsága alig növeli a telefon méreteit. Az edzett üveg biztosítja a magas érintés érzékenységet, a kijelző ugyanúgy használható, mint üveg nélkül. 9H keménységgel rendelkezik, ellenáll a különböző karcolásoknak és vágásoknak. Köszönhetően a 100% átlátszóságnak, a kijelző színei ugyanolyan élesek maradnak a FIXED 3D Full-Cover felhelyezése után is. Az oleofób kezelés hatására elkerülhetők a különböző foltok és ujjlenyomatok a képernyőn. A FIXED 3D Full-Cover üveg egy egyedi megoldást nyújt kijelzője védelméért a karcolások, kosz és egyéb behatások ellen.
Termék részletei
FIXED
173411
8591680123100
FIXG3DA-100-BK

Adatlap

Típus
Fólia
Gyártó / OS kompatibilitás
Apple kompatibilis
Hozzászólások (0)
Értékelés
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on