Barion Pixel
https://compmarket.hu/products/111/111884/logitech-spotligh-presenter-grey_1.png
  • https://compmarket.hu/products/111/111884/logitech-spotligh-presenter-grey_1.png
  • https://compmarket.hu/products/111/111884/logitech-spotligh-plus-wireless-laser-presenter-grey_4.jpg
  • https://compmarket.hu/products/111/111884/logitech-spotligh-plus-wireless-laser-presenter-grey_2.jpg
  • https://compmarket.hu/products/111/111884/logitech-spotligh-plus-wireless-laser-presenter-grey_3.jpg

Logitech Spotlight Plus Presentation Remote Wireless Presenter Digital Laser Grey

111884
Logitech
  Biztonsági irányelv

Álatlános szerződési feltételek

  Szállítási irányelv

Szállítási módok

  Áru visszaküldési irányelv

Tájékoztató a fogyasztó vevőt megillető elállási jogról

Leírás

KIEMELÉS ÉS NAGYÍTÁS A KÉPERNYŐN
Emelje vállalatának következő bemutatóját a hagyományos lézeres rámutatásnál magasabb szintre. A Spotlight Plus fejlett mutatórendszerével precízen kiemelhetők vagy felnagyíthatók a fontos részletek, képpontnyi pontosságú részletességgel. A kihangsúlyozott terület egyaránt jól látható a tárgyalóban és a videokonferencián csatlakozók számára. A kívánt mutatóüzemmódot a felhasználóbarát Logitech Presentation alkalmazásban állíthatja be.

EGÉRSZERŰ KURZORVEZÉRLÉS
A képernyőn megjelenő kurzort használhatja videók lejátszásához vagy szüneteltetéséhez, hivatkozások megnyitásához, valamint saját vállalati tartalom bemutatására, és élvezheti az párbeszédes megoldások számos előnyét. Többé nem kell megszakítania az üzleti előadását, hogy odalépjen az egérhez vagy a hordozható számítógépéhez. A Spotlight Plus révén bemutatója és vállalata egyaránt tündökölhet.

A LOGITECH PRESENTATION ALKALMAZÁS
Párosítsa a Spotlight Plus távirányítót a nagy tudású alkalmazással, hogy időjelzéseket állíthasson be, válthasson a mutató üzemmódjai között, és személyre szabhassa a műveleteket. Beállíthatja a távirányító „vissza” gombját arra, hogy elsötétítse a képernyőt, vagy hogy aktiválhassa a gesztusvezérelt hangerő-szabályozást, görgetést és egyebeket. A szoftver telepíthető több felhasználó számára távolról és visszajelzések nélkül. Töltse le a szoftvert .exe formátumban, és a távtelepítéshez használjon olyan telepítőeszközöket, mint az SCCM. Az egyedi parancssoros eszköz lehetővé teszi a visszajelzések nélküli telepítést és az automatikus frissítések letiltását. További tudnivalókat a macOS és Windows.

OKOS IDŐGAZDÁLKODÁS
A Spotlight Plus figyelmezteti az előadót, amikor eljön a lezárás ideje. A bemutató-távirányító a bemutató vége előtt öt perccel rezeg, majd újfent ezt teszi, ha lejárt az idő. Az előadó elkerülheti a zavaró és idegesítő megszakításokat, követheti a bemutató idejét, és figyelmeztető rezgést állíthat be a Logitech Presentation alkalmazásban.

KETTŐS CSATLAKOZÁS
A kényelmes, hordozható és vezeték nélküli Spotlight Plus távirányítót könnyen magával viheti otthoni irodájából a vállalat központjába, hogy zökkenőmentes előadást tarthasson. Csatlakoztassa egy számítógéphez az USB-vevőegységgel vagy az alacsony energiafogyasztású Bluetooth®-rendszerrel. A kettő között zökkenőmentesen válthat a vevőegység csatlakoztatásával vagy leválasztásával. A használaton kívüli USB-vevőegységet a távirányító alapjába épített kényelmes és diszkrét rekeszben tárolhatja.

UNIVERZÁLIS KOMPATIBILITÁS
A Spotlight Plus Windows és Mac operációs rendszerekre és a piacvezető bemutató szoftverekhez van optimalizálva, mint például a PowerPoint®, a Keynote®, az Adobe PDF, a Google Slides™ és a Prezi.

30 MÉTERES HATÓTÁVOLSÁG
Mozogjon, és kezelje bemutatóját akár 30 méterről (100 láb), hogy még a legnagyobb termeket is bejárhassa. A hatótávolság a környezeti viszonyoktól és a használati körülményektől függően változhat.

GYORSTÖLTÉS
Egy egyperces gyorstöltés három óra használatot tesz lehetővé – a Spotlight Plus pedig egy teljes töltéssel három hónapig használható. A Spotlight töltöttségjelzője pirosan világít, ha esedékes a feltöltés. A készülék feltöltéséhez használja az USB-C töltőkábelt. A töltési idő a környezeti viszonyoktól és a használati körülményektől függően változhat.


Termék részletei
Logitech
111884
5099206072138
910-005166
Hozzászólások (0)
Értékelés
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
9 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on