https://compmarket.hu/products/187/187571/synology-rt6600ax-haromsavos-wi-fi-6-os-router-black_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/187/187571/synology-rt6600ax-haromsavos-wi-fi-6-os-router-black_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/187/187571/synology-rt6600ax-haromsavos-wi-fi-6-os-router-black_2.jpg

Synology RT6600ax Háromsávos Wi-Fi 6-os router Black

187571
2500/1000Mbit, 3xLAN, 2xWAN/LAN, Tri Band
138 460 HUF
Adóval együtt
Mennyiség

 

Általános szerződési feltételek

 

Szállítási módok

 

Elállási jog

Leírás

Hihetetlenül gyors és biztonságos vezeték nélküli kapcsolat otthonra, az irodába és bárhová máshová, ahol szükség van rá
A háromsávos Wi-Fi elosztja az eszközöket a különböző adóvevők között, így minden készüléken garantált az optimális hatótávolság és teljesítmény, és a szűk keresztmetszetek is elkerülhetők.

A négymagos, 1,8 GHz-es processzor megkönnyíti a kezelést és felgyorsítja a csatlakozást, így akkor is zökkenőmentes teljesítményre számíthat, ha egyszerre több eszköz kapcsolódik, és minden funkció aktív.

Az új 5,9 GHz-es sáv támogatásának köszönhetően megbízhatóbb és gyorsabb hálózatot alakíthat ki, és a 80 ás 160 MHz-es sávokat is használhatja.

A WAN- és LAN-funkciókhoz egyaránt használható 2,5 GbE port ideális megoldás a leggyorsabb internet-előfizetésekhez és a legnagyobb teljesítményű készülékekhez is.

Az eszközön a Synology Router Manager (SRM), a biztonságot és a teljesítményt szem előtt tartva készült operációs rendszerünk fut
Minden a stabil hálózattal kezdődik
Akár öt hálózat
Összesen akár 5 különálló hálózatot és 15 Wi-Fi-hálózati SSID-t is létrehozhat, így elkülönítheti egymástól a más-más célra használt eszközöket.

Hálózati szegmentálás
Elkülönítheti egymástól a hálózatokat, az érzékeny eszközöket pedig egyoldalú hozzáférési szabályokkal és a csatlakozás korlátozásával védheti.

VLAN-címkézés (tagging)
Az RT6600ax könnyedén beilleszthető meglévő hálózatába: a router teljes körű VLAN-támogatást kínál, és hozzáférési pontként (AP), valamint mesh konfigurációban egyaránt használható.

Biztonságos internetezés a beépített biztonsági és szülői felügyeleti funkcióknak köszönhetően

Hatékony webes szűrők, fenyegetésészlelés és más nagyszerű képességek
Felhasználói és hálózati profilok
Az alapértelmezett profilokkal gyorsan belevághat a munkába, de akár eszközeire is szabhatja őket, így teljes körű irányítást kap a hálózaton zajló események felett.

Kvóták, ütemezések és biztonságosabb keresések
Felhasználóit távol tarthatja a nem megfelelő tartalmaktól, az ütemezések és kvóták rendszerével pedig korlátozhatja az internet-hozzáférést.

Riasztások és jelentések
A rendszer értesítést küld, ha valaki elérte a kvótáját vagy letiltott webhelyet próbál megnyitni. Az automatikusan generált jelentések részletes információt nyújtanak arról, hogyan használják az Ön hálózatát.

Egyszerű sávszélesség-kiosztás, hogy mindig maradjon elég a fontos dolgokra
A forgalomvezérlés segítségével gondoskodhat róla, hogy mindenkinek optimális élményben legyen része. A határértékeket eszközönként vagy akár alkalmazásonként is beállíthatja.

A legtöbb eszközt általában az elsődleges hálózathoz csatlakoztatjuk: itt használjuk a laptopokat, táblagépeket, okostelefonokat, -televíziókat és -hangszórókat. A Safe Access csomaggal egyszerűen létrehozhat egy alapértelmezett hálózati profilt, amellyel letilthatja a rosszindulatú tartalmakat, és korlátozhatja a vásárlásokat, valamint a felnőtteknek szóló vagy más okból nemkívánatos tartalmakat – ideális eszköz a gyermekek internethasználatának felügyeletéhez.
Szeretné megosztani az internetet látogatóba érkező barátaival vagy éppen a szomszédaival? A Synology SRM rendszerében egyszerűen elkülönítheti a vendéghálózatokat, sőt akár Chromecast- vagy AirPlay-eszközéhez is átmeneti hozzáférést biztosíthat. Emellett szigorú sávszélességkorlátokat és webes szűrést állíthat be, így az esetleg feltört eszközök sem okozhatnak gondot a hálózat működésében és a kapcsolatok minőségében.
Az okosérzékelők és más IoT-eszközök rendkívül hasznosak, de mivel ritkábban frissülnek, könnyen a támadók célkeresztjébe kerülhetnek. Ha azonban elkülöníti ezeket az eszközöket az elsődleges hálózattól, megakadályozhatja, hogy a rosszindulatú felek ezeken keresztül bejussanak a hálózatába. Ha hatékonyabb felügyeletre vágyik, állítson be egyirányú tűzfalszabályokat, amelyekkel tovább korlátozhatja a hozzáférést.
Saját vállalkozása van, vagy kialakított otthonában egy jól felszerelt stúdiót vagy labort? A szerverek és az eszközök leválasztásával akkor sem kell interferenciától és biztonsági problémáktól tartania, ha az eszközben külső erőforrások futnak, vagy munkatársai is gyakran hozzáférnek távolról.
Az IP-kamerák, valamint a biztonsági felvételeket tároló eszközök elkülönítésével az illetéktelen felek akkor sem jutnak be a rendszer többi részébe, ha esetleg feltörik valamelyik másik hálózatot. Az egyirányú tűzfalszabályok segítségével hatékonyan és biztonságosan felügyelheti ezeket az érzékeny eszközöket, a független forgalomvezérlés révén pedig gondoskodhat róla, hogy a megfigyelési feladatok ne szakadjanak meg, és ne is lassuljanak le.

Synology SSL VPN
A dedikált VPN Plus kliens segítségével nagy teljesítményű kapcsolatot hozhat létre, és SMB, RDP, SSH és más protokollokon keresztül egyaránt könnyedén csatlakozhat távolról a hálózathoz.
WebVPN és Távoli asztal
Praktikus, klienst nem igénylő csatlakozás az intranetes webhelyekhez. A beépített RDP/VNC kliens segítségével távolról irányíthatja a hálózathoz csatlakozó PC-ket és szervereket.
Site-to-site VPN
Hidat építhet a különböző helyszínek között, amellyel több család vagy csapat is ugyanahhoz a hálózathoz csatlakozhat.


Termék leírás
Synology
187571
4711174724673
RT6600ax
16 termékek ugyanabban a kategóriában:

Kövess minket Facebook-on