https://compmarket.hu/products/222/222881/microsoft-xbox-series-s-1tb-carbon-black_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/222/222881/microsoft-xbox-series-s-1tb-carbon-black_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/222/222881/microsoft-xbox-series-s-1tb-carbon-black_4.jpg
  • https://compmarket.hu/products/222/222881/microsoft-xbox-series-s-1tb-carbon-black_2.jpg
  • https://compmarket.hu/products/222/222881/microsoft-xbox-series-s-1tb-carbon-black_3.jpg

Microsoft Xbox Series S 1TB Carbon Black

222881
145 220 HUF
Adóval együtt
Mennyiség

 

Általános szerződési feltételek

 

Szállítási módok

 

Elállási jog

Leírás

KÉSZÜLJ AZ AKCIÓRA
Tapasztald meg a következő generációs sebességet és teljesítményt eddigi legnagyobb digitális könyvtárunk segítségével. Élvezd a dinamikusabb világokat, a gyorsabb töltési időket és add hozzá az Xbox Game Pass Ultimate-et (a tagság külön vásárolható meg), hogy már megjelenésük napján játszhass az új játékokkal. Emellett több száz kiváló minőségű játékkal, például a Minecrafttal, a Forza Horizon 5-tel és a Halo Infinite-tel is játszhatsz a barátaiddal konzolon, PC-n és felhőben.

A SERIES X|S KONZOLRA OPTIMALIZÁLVA
Az Xbox Series X|S fejlesztőkészlettel készített játékoknál számottevően rövidebb a betöltési idő, és lenyűgöző látványt kínálnak akár 120 FPS-ig is.

SZEREZD BE EGYSZERRE
Az intelligens játékletöltéssel egy támogatott játék egyszeri megvásárlásával mindig rendelkezésedre fog állni a legjobb elérhető verzió bármilyen konzolon.

JÁTSSZ TOVÁBB
Akár a megjelenés első napján játszható játékot, akár az Xbox Game Pass könyvtár több mint száz kedvencének vagy a több ezer kompatibilis klasszikus bármelyikét keresed, mindig van valami, amivel játszhatsz a teljesen digitális Xbox Series S konzolon.

TELJESEN DIGITÁLIS, TELJESEN KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS
Válts teljesen digitálisra az Xbox Series S konzollal, és állítsd össze a digitális játékok könyvtárát. Játékaid, mentéseid és biztonsági mentéseid egyaránt biztonságban vannak a felhőben. Ezenkívül igénybe veheted azt a lehetőséget, hogy előrendelheted és előtelepítheted a hamarosan megjelenő játékokat, hogy már a megjelenésük pillanatában játszhass velük.

ÚJRATERVEZETT SEBESSÉG
Az SSD-n alapuló Xbox Velocity Architecture együttműködik az innovatív rendszerchipes (SOC) technológiával, így akár 120 FPS sebességű játékot tud biztosítani.

RAJTA!
Gyorsabb betöltés. Gyorsabban idd az üdítőt. Az SSD-vel működő Xbox Series S konzolon a játékok számottevően gyorsabban töltődnek be.

BŐVÍTETT TARTALOM. VÁLTOZATLAN TELJESÍTMÉNY.
Az Xbox Series X|S konzol Seagate bővítőkártyái a dedikált tárhelybővítő porton keresztül csatlakoznak a konzol hátuljához, és megduplázzák a konzol egyedi SSD-élményét, további játéktárolást biztosítva változatlan teljesítménnyel. (Külön vásárolható meg, különböző méretekben kapható.).
JOBBAN LEHET JÁTSZANI VELE.
Az AMD Zen 2 és RDNA 2 architektúrájával felszerelt DirectX ray tracing valósághű fényeket, árnyékokat és pontos tükröződéseket biztosít a dinamikus, élő világok létrehozásához.

FIGYELJ, KÖRÜL VAGY VÉVE.
A 3D-s térbeli hang az audiotechnika újabb fejlesztése, amely összetett algoritmusok segítségével olyan magával ragadó élethű világokat hoz létre, amelyek középpontjában az élményeid állnak.
Az Xbox Series X|S sorozatú konzolok az első olyan játékkonzolok, amelyek támogatják a Dolby Vision- és Dolby Atmos-játékokat, melyek teljes spektrumú vizuális megjelenítéssel és magával ragadó hanggal fokozzák a játékélményt.

FEDEZD FEL A KÖVETKEZŐ KEDVENC JÁTÉKODAT
A puskát tartó Master ChiefForza Horizon 5. Terepjárók dübörögnek lefelé a dombon a tengerpart felé.Psychonauts 2. Raz szemüveggel a fején előrerohan.Back 4 Blood. A takarítók felkészülnek a biztonságos helyiség elhagyására.
Vágj bele a játékokba már a megjelenésük napján, és játssz több száz kiváló minőségű játékkal, valamint élvezd az online konzolos többjátékos játékok és az EA Play előnyeit. Csatlakozz a Game Pass Ultimate-hez, és hozd ki maximumot az Xbox Series S konzolodból.

Termék leírás
MICROSOFT
222881
XXU-00010
3 termékek ugyanabban a kategóriában:

Kövess minket Facebook-on