https://compmarket.hu/products/235/235596/laxihub-go2t-sp2-outdoor-battery-pt-camera-with-solar-panel_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/235/235596/laxihub-go2t-sp2-outdoor-battery-pt-camera-with-solar-panel_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/235/235596/laxihub-go2t-sp2-outdoor-battery-pt-camera-with-solar-panel_6.jpg
  • https://compmarket.hu/products/235/235596/laxihub-go2t-sp2-outdoor-battery-pt-camera-with-solar-panel_9.jpg
  • https://compmarket.hu/products/235/235596/laxihub-go2t-sp2-outdoor-battery-pt-camera-with-solar-panel_4.jpg
  • https://compmarket.hu/products/235/235596/laxihub-go2t-sp2-outdoor-battery-pt-camera-with-solar-panel_7.jpg
  • https://compmarket.hu/products/235/235596/laxihub-go2t-sp2-outdoor-battery-pt-camera-with-solar-panel_2.jpg
  • https://compmarket.hu/products/235/235596/laxihub-go2t-sp2-outdoor-battery-pt-camera-with-solar-panel_3.jpg
  • https://compmarket.hu/products/235/235596/laxihub-go2t-sp2-outdoor-battery-pt-camera-with-solar-panel_5.jpg
  • https://compmarket.hu/products/235/235596/laxihub-go2t-sp2-outdoor-battery-pt-camera-with-solar-panel_8.jpg
  • https://compmarket.hu/products/235/235596/laxihub-go2t-sp2-outdoor-battery-pt-camera-with-solar-panel_10.jpg

Laxihub GO2T-SP2 Outdoor Battery PT Camera with Solar Panel

235596
IP Kamera, Kültéri, IP, 3MP, IP65, Audio ki/bemenet, Mikrofonnal, microSD-kártya foglalat
26 360 HUF
Adóval együtt
Mennyiség

 

Általános szerződési feltételek

 

Szállítási módok

 

Elállási jog

Leírás

Arenti GO2T-SP2


- Teljesen vezeték nélküli és napenergiával működő: Az Arenti legújabb alkotása, a GO2T napelemes kamera 100%-os vezeték nélküli szabadsággal és fenntartható napenergiával forradalmasítja a kültéri biztonságot.
- Egyszerű telepítés percek alatt: A felszerelés gyerekjáték, mindössze néhány percet igényel a problémamentes telepítéshez.
- Személy- és háziállat-felismerés: A kamera intelligensen felismeri az embereket és a háziállatokat is, csökkentve a téves riasztásokat és pontos értesítéseket biztosítva.
- Kristálytiszta képalkotás elrettentő reflektorral: Élvezze az éles 3MP felbontást és az élénk színes éjszakai látást. A beépített reflektor a potenciális betolakodók elriasztásával további biztonságot nyújt.
- Élő megtekintés és 2 irányú hangkommunikáció: Figyelje az élő felvételeket, és kommunikáljon a kamerán keresztül a kétirányú hangfunkcióval.
- Pan-and-Tilt funkció (Pan: 0°~355°, Tilt: 90°): A kamera széles látómezőt kínál a pásztázási és dőlési képességekkel, így biztosítva az átfogó lefedettséget.
- Mozgásértesítések: Az intelligens PIR mozgásérzékelőnek köszönhetően azonnali értesítéseket kaphat telefonján mozgás észlelésekor.
- Vezérlés az ingyenes Arenti alkalmazáson keresztül: Kezelje és vezérelje a kamerát könnyedén a felhasználóbarát Arenti App segítségével.
- Egyszerű megosztás a családdal és a barátokkal: Ossza meg a hozzáférést könnyedén családtagjaival és barátaival, kiterjesztve ezzel a biztonsági hálózatot.
- Helyi tárolási lehetőség: A kamera a rögzített felvételek helyi tárolásának rugalmasságát biztosítja.

A dobozban:
- Arenti GO2T kamera
- Arenti SP2-C napelem
- Szerelési hardverkészlet
- USB-C töltőkábel
- Gyors útmutató


Az Arenti legújabb alkotása, a vezeték nélküli GO2T napelemes kamera forradalmat jelent a kültéri biztonság terén. Ez a legújabb Arenti kültéri biztonsági kamera nemcsak 100%-os vezeték nélküli szabadságot kínál, hanem fenntartható napenergiával is működik. Emeljük ki ennek az innovatív biztonsági megoldásnak a figyelemre méltó tulajdonságait, amely páratlan védelemmel és kényelemmel burkolja be ingatlanát.
Vezeték nélküli szabadság, könnyed telepítés: A nagy teljesítményű 5200mAh-s újratölthető akkumulátorral az Arenti vezeték nélküli kamerája teljes mozgásszabadságot biztosít. A kábelekkel való gondtalan elhelyezés rugalmassága könnyedén elvégezhetővé teszi a telepítési folyamatot. A mellékelt napelem biztosítja a folyamatos töltést, így a kültéri biztonság soha nem merül ki az áramból, és környezetbarát megoldást nyújt.
3MP felbontás és színes éjszakai látás: Az Arenti kültéri wifi kamera lenyűgöző képminőséget biztosít 3MP felbontásával. A megkülönböztető színes éjszakai látás még gyenge fényviszonyok között is tisztaságot biztosít. A szemcsés fekete-fehér éjszakai képek megszűnésével minden részletet élénk színekben láthat, még naplemente után is.
Fényszóró és sziréna az elrettentésért: A beépített reflektor és sziréna elengedhetetlen a megelőzéshez és az elrettentéshez. Mozgásérzékeléskor a kamera nemcsak fényes fényt, hanem hangos szirénát is aktivál a betolakodók elriasztására. Egy minden egyben biztonsági megoldás, amely figyelmeztet és intézkedik a nyugalom érdekében, még akkor is, amikor Ön nincs otthon. Természetesen a sziréna a menüben egyszerűen be- és kikapcsolható, és a reflektor is teljesen kikapcsolható.
Intelligens PIR mozgásérzékelő és azonnali értesítések: A PIR mozgásérzékelő technológia pontosan érzékeli a mozgást, és azonnali értesítéseket küld a telefonjára. A beépített AI humán szűrő technológia megakadályozza a téves riasztásokat, így csak releváns értesítéseket kaphat.
Teljes körű vezérlés 355°-os széles látószöggel és PTZ-vel: Az Arenti kamera 355°-os széles látószöggel és PTZ képességekkel dinamikus felügyeletet biztosít. Az automatikus mozgáskövetés biztosítja, hogy egyetlen mozgás sem kerülheti el a figyelmét. Lehetővé teszi, hogy a nap 24 órájában, 24 órában páratlan pontossággal felügyelje ingatlanát.
IP65 szerinti időjárásállóság: Az IP65 szabvány szerinti időjárásállósággal épített Arenti kamera megbízhatóan teljesít az időjárási körülményektől függetlenül. Tökéletes megoldás kertek, bejárati ajtók és garázsok számára, a mellékelt fali tartóval és a felhasználóbarát Arenti alkalmazással könnyen telepíthető.
Egy olyan világban, ahol a biztonságnak és a kényelemnek kéz a kézben kell járnia, az Arenti vezeték nélküli és napenergiával működő kamerája új szabványt állít fel a kültéri biztonság terén. Tapasztalja meg a páratlan biztonság megnyugtató erejét, amelyet fejlett technológia és fenntarthatóság támogat. Védje meg otthonát. Védje tulajdonát. Válassza az Arenti-t - ahol a biztonság találkozik az innovációval.

Termék leírás
Laxihub
235596
6974935720750
GO2T-SP2

Adatlap

Felbontás
3MP
Mikrofonnal
Igen
Kültéri
Igen
WiFi
Nem
Technológia
IP
Vandálbiztos
Nem
Behatásvédelem
IP65
Audio ki/bemenet
Igen
microSD-kártya foglalat
Igen
Típus
IP Kamera
16 termékek ugyanabban a kategóriában:

Kövess minket Facebook-on