https://compmarket.hu/products/225/225180/apple-iphone-15-finewoven-case-with-magsafe-black_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/225/225180/apple-iphone-15-finewoven-case-with-magsafe-black_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/225/225180/apple-iphone-15-finewoven-case-with-magsafe-black_2.jpg
  • https://compmarket.hu/products/225/225180/apple-iphone-15-finewoven-case-with-magsafe-black_3.jpg

Apple iPhone 15 FineWoven Case with MagSafe Black

225180
Tok, Apple kompatibilis
25 910 HUF
Adóval együtt
Mennyiség

 

Általános szerződési feltételek

 

Szállítási módok

 

Elállási jog

Leírás

Az iPhone 15‑höz tervezett, MagSafe-rögzítésű FineWoven-szövettok extra védelmet nyújt, és egyben stílusos kiegészítője a telefonodnak.

Strapabíró mikrotwill szövésének köszönhetően puha, a velúrhoz hasonló érzetet kelt az anyaga. A FineWoven szövetet a környezetvédelem jegyében terveztük – 68 százalékban újrahasznosított fogyasztói hulladékból készül, és a bőrhöz képest jelentősen kevesebb szén‑dioxid-kibocsátással jár az előállítása. Egy pillanat alatt a helyére pattan, ahogy felteszed, és úgy védi az iPhone‑odat, hogy az nem tűnik tőle vastagabbnak.

Beépített mágnesek illesztik tökéletesen az iPhone 15‑re, így mindig fantasztikusan egyszerű feltenni, és a vezeték nélküli töltés is gyorsabb rajta keresztül. Ha tölteni szeretnéd a telefonodat, csak hagyd rajta a tokot, és pattints rá egy MagSafe töltőt, vagy helyezd egy Qi‑kompatibilis töltőre.

A tervezési és gyártási folyamat részeként ez a tok több ezer órányi tesztelésen esik át – ahogy az az Apple saját tervezésű tokjainál megszokott. Így nemcsak remekül mutat, de a karcolásoktól és az ütődésektől is megvédi az iPhone-t.

Ez a kiváló minőségű tok strapabíró kialakítással készült, hogy megvédje az iPhone‑odat. A FineWoven szövet idővel a kopás jeleit mutathatja. A MagSafe kiegészítők használata pedig csekély nyomot hagy rajta. Ha aggódnál emiatt, érdemes inkább szilikontokot vagy átlátszó tokot választanod az iPhone 15‑höz.

Termék leírás
Apple
225180
mt393zm/a

Adatlap

Gyártó / OS kompatibilitás
Apple kompatibilis
Típus
Tok
16 termékek ugyanabban a kategóriában:

Kövess minket Facebook-on