https://compmarket.hu/products/158/158261/xiaomi-mi-router-4a-white_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/158/158261/xiaomi-mi-router-4a-white_1.jpg

Xiaomi Mi Router 4A White

158261
XIAOMI
WI-FI 5 (802.11ac), 1xWAN, 2xLAN, 10/100 LAN, 2,4GHz 300Mbps, 5GHz 867Mbps, Dual Band
8 190 HUF
Adóval együtt
Mennyiség

 

Általános szerződési feltételek

 

Szállítási módok

 

Elállási jog

Leírás

Élvezze a 1167 Mbps vezeték nélküli kétsávos sebességet a gyorsabb és zökkenőmentesebb online élményért
A 2,4 GHz-es sávban 300 Mbps sebességgel és a kristálytiszta 5 GHz-es sávban 867 Mbps sebességgel a maximális vezeték nélküli sebesség akár 1167 Mbps is lehet.A 2,4 GHz-es sáv nagyobb távolságokra kínál átvitelt, jobb lefedettséggel és jobb falátütéssel;Az 5 GHz-es sáv a 802.11ac technológiát alkalmazza.Kevesebb interferencia és nagyobb sebesség a zökkenőmentesebb élményért a HD videók nézése és a többjátékos online játékok játszása érdekében.

Smart Connect, ha egyszer megnyitja ezt a funkciót az alkalmazásban, nincs többé zavar, hogy melyikhez csatlakozzon
A Mi Router 4A támogatja a Smart Connectet, amely 2,4 GHz-es és 5 GHz-es sávokat kínál egy Wi-Fi név alatt,Nincs többé zavar, hogy melyik Wi-Fi hálózathoz csatlakozzon a 2,4 GHz jobb teljesítményt nyújt a falakon keresztül, míg az 5 GHz nagyobb sebességet biztosít Az optimális frekvenciasávot automatikusan kiválasztja a kétsávos terminál.

4 külső antenna, hogy a jel jobban át tudjon jutni a falakon
4 külső, precízen tesztelt, minden irányban irányított antenna, gondosan megtervezett belső szerkezettel és konfigurációval Nagymértékben javítja az átviteli teljesítményt, még összetett környezetben is.

Kettős hűtőbordás hűtőbordák a jobb rendszerstabilitás érdekében
A speciálisan kezelt fémszubsztrátumot kivételes hősugárzási tulajdonságokkal büszkélkedő nanoanyagokkal kombinálják Kiváló hőelnyelési és hőelvezetési képességeket kínál a chip hőmérsékletének hatékony csökkentése és a jobb rendszerstabilitás érdekében.

Integrált jelerősítő, amely jó Wi-Fi jelet és széles lefedettséget biztosít
A 2,4 GHz-es és 5 GHz-es vezeték nélküli chipkészlet PA-t és LNA-t integrál A PA (teljesítményerősítő) hatékonyan erősíti a jelátviteli teljesítményt, míg az LNA (alacsony zajszintű erősítő) javíthatja a jelvevő érzékenységét Lehetővé teszi a jel nagyobb távolságokra történő továbbítását, jobb falon való áthatolást és szélesebb lefedettséget biztosít.

Azintelligens otthonok korában a több csatlakoztatott eszköz stabil hálózati kapcsolatot igényel
A Mi Router 4A nagy, 64 MB memóriával rendelkezik Biztosítja az adatátvitel stabilitását és az egyes hozzáférési eszközök stabil csatlakoztathatóságát.

Intelligens hibajavító algoritmus javítja a gyenge jeleket a stabilabb és hatékonyabb átvitel érdekében
Az 5GHz-es sáv támogatja az LDPC (low-density parity-check code) hibajavító algoritmust az adatátvitel során a zavarás elleni képességek javítása érdekében Jelentősen megnövelt Wi-Fi jellefedettség az adatátvitel hatékonyságának növelése érdekében

Könnyedén kezelheti a gyermekek online töltött idejét és az általuk elérhető tartalmakat, hogy biztonságban legyenek az interneten
Hatékonyan kezelheti a család online töltött idejét azáltal, hogy beállíthatja, hogy egy eszköz mennyi ideig lehet online, és milyen webhelyeket érhet el.Az intelligens sebességkorlátozási funkcióval kombinálva az egyes hozzáférési eszközök sebessége korlátozható, hogy elkerülje az egyes eszközök által okozott hálózati torlódásokat.

Telefonos figyelmeztetést kaphat, ha illetéktelen felhasználók férnek hozzá a Wi-Fi-hez, és azonnal letilthatja őket
Ha egy ismeretlen eszköz engedély nélkül használja a Wi-Fi jelet, a Mi WiFi alkalmazás értesítést küldhet, hogy tájékoztassa a felhasználót arról, hogy egy új eszköz csatlakozott.

Internet beállítások, amelyeket még az idősebb családtagok is tudnak kezelni
Az internet beállítások gyorsak, egyszerűek és elég egyszerűek ahhoz, hogy még az idősebb családtagok is megértsék!

Környezetbarát burkolat a környezet védelme érdekében
Mind a Mi Router 4A burkolata, mind a csomagolása újrahasznosítható és környezetbarát anyagokból készült, amelyek csökkentik a környezeti károkat, így védve értékes bolygónkat.

Atekintélyes nemzetközi teszteszközgyártókkal való együttműködés biztosítja a router stabilitását
A tekintélyes nemzetközi teszteszközgyártókkal, például a Spirenttel és az lxia-val együttműködve nagyszabású teszteket végzünk, amelyek otthoni forgatókönyveket és a router szélsőséges körülmények közötti teljesítményét szimulálják, hogy biztosítsuk, hogy a router stabilan működjön különböző körülmények között.

Az egyszerű kialakítás könnyen illeszkedik bármely otthonba
Az útválasztó testének visszafogott geometriai formája és tartós, bevonat nélküli matt fehér műanyag burkolata beleolvad az otthonba.

Termék leírás
XIAOMI
158261
6970244525536
DVB4230GL

Adatlap

SIM foglalat
Nem
3G mobilinternet
Nem
4G mobilinternet
Nem
Dual Band
Nem
16 termékek ugyanabban a kategóriában:

Kövess minket Facebook-on