https://compmarket.hu/products/233/233805/honeywell-evocolor-wifi-rf-magyar-erintokepernyos-zonamanager_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/233/233805/honeywell-evocolor-wifi-rf-magyar-erintokepernyos-zonamanager_1.jpg

Honeywell Evocolor WIFI RF Magyar Érintőképernyős Zónamanager

233805
Honeywell
Hőmérséklet,páratartalom mérő
88 850 HUF
Adóval együtt
Mennyiség

 

Általános szerződési feltételek

 

Szállítási módok

 

Elállási jog

Leírás

A Honeywell Evohome szabályzócsaládról általában: Az Evohome egy esztétikus fűtésszabályozó rendszer, amellyel maximum 12 fűtési zónát hozhat létre. Ennek lényege, hogy a zónák hőmérséklete egyenként beállítható. Az Evohome tervezésénél a legfontosabb szempont az volt, hogy a fűtési időszakban a fogyasztó a lehető legkényelmesebben és legköltséghatékonyabban szabályozhassa otthona melegét.

Az alap gondolat: Csak azt a szobát fűtse, amit éppen használ, és csak akkor, amikor használja! A hagyományos termosztátok az előre beállított időpontban elkezdik felfűteni az egész ház/lakás összes helyiségét. Az Evohome rendszerével a különböző zónákat, eltérő időpontokban és különböző hőmérsékletre állíthatja be.   Azokban a helyiségekben, amiket nem használ, lehetőség van a fűtést egyszerűen kikapcsolni.

Fontos megjegyezni, hogy egy zóna nem csak egy szobát jelenthet. Egy zónához tetszőleges számú helyiség adható hozzá. Azokat a helyiségeket érdemes egy zónához rendelni, amelyek hőmérsékletét azonos módon és időben szeretnénk szabályozni. Például, ha egy családi ház három hálószobával rendelkezik, és mind a háromban egyszerre szeretnénk fűteni.

Az Evohome-al háztartási melegvíz ellátást is szabályozza, bármilyen vizes központi fűtési rendszerrel felszerelt otthonban használható. A szabályozó háttérvilágított , színes LCD-kijelzővel rendelkezik, amely 13 amperes vezetékről kapja az áramot. A képernyő a zóna nevét és a helyi hőmérséklet beállítását jeleníti meg. A helyi hőmérséklet beállítás könnyen módosítható a fűtőtest szabályzó tárcsa elfordításával.   Lehetőség van falra vagy asztali állványra szerelni. A kezelőegység akkumulátorral rendelkezik, ezért 2 órán át vezeték nélkül is használható. A távvezérlés táblagépre vagy okostelefonra letöltött applikációval lehetséges.

Termék leírás
Honeywell
233805
5025121381109
ATC928G3026

Adatlap

Típus
Hőmérséklet,páratartalom mérő
16 termékek ugyanabban a kategóriában:

Kövess minket Facebook-on