https://compmarket.hu/products/232/232979/logitech-roommate_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/232/232979/logitech-roommate_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/232/232979/logitech-roommate_2.jpg
  • https://compmarket.hu/products/232/232979/logitech-roommate_3.jpg

Logitech RoomMate

232979
LOGITECH
Kiegészítő
337 780 HUF
Adóval együtt
Mennyiség

 

Általános szerződési feltételek

 

Szállítási módok

 

Elállási jog

Leírás

LOGITECH ROOMMATE
Konferenciakamerákat és tárgyalótermi megoldásokhoz társuló perifériákat támogató, CollabOS operációs rendszerű készülék

KIFEJEZETTEN VIDEÓS EGYÜTTMŰKÖDÉSHEZ KÉSZÜLT
A RoomMate CollabOS rendszert futtat, amely lehetővé teszi a Microsoft Teams Konferencia üzembe helyezését Android-os, Zoom Rooms-készülékeken és egyéb vezető videókonferencia-szolgáltatásokon.

MODULRENDSZERŰ SOKOLDALÚSÁG
Csatlakoztassa a modulokból álló Rally rendszert vagy MeetUp szolgáltatást a RoomMate készülékhez, és vegyen fel egy Logitech Tap érintéses vezérlőt, Scribe rajztáblakamerát A beállítási követelmények eltérhetnek, és egyéb együttműködésre alkalmas eszközt a tárgyalókhoz, hogy bármilyen helyet készülékalapú videókonferencia-teremmé alakítson.

TÁPELLÁTÁS, CSATLAKOZÓKKAL
A keskeny, lapos RoomMate minden képességgel rendelkezik, ami az egy, két vagy három képernyővel felszerelt helyiségekben a HD videókonferenciákhoz szükséges.

RUGALMAS, RENDEZETT, BIZTONSÁGOS
A RoomMate biztonságosan felszerelhető úgy, hogy ne legyen szem előtt. Az opcionális számításieszköz-konzol támogatja a képernyők mögötti diszkrét telepítést és kábelrögzítést a szekrényekben és az asztallapok alatt.

MINŐSÍTETT HANGSZOLGÁLTATÓ PARTNEREK
Tetszése szerinti hangrendszert használhat. Amikor a RoomMate készüléket a MeetUp szolgáltatással vagy egy Rally rendszerrel párosítja, a konferenciakamera hangja lesz az alapértelmezett. Vagy ha a RoomMate készüléket használja a Rally kamerával, válasszon egy minősített hangrendszert a kijelölt partnerek közül.

A ROOMMATE ÁLTAL MŰKÖDTETETT DIGITÁLIS JELZÉS
Az információk közvetítése a fizikai munkahelyén keresztül még egyszerűbb, ha integrálja az Appspace platformot a Logitech RoomMate készülékkel a digitális jelzésekhez. Vizuális anyagok, fontos közlemények és egyéb látványelemek megosztása előcsarnokokban, folyosókban, tárgyalókban és másutt.

EGYSZERŰ KEZELÉS
A Logitech Sync használatával könnyedén kezelheti videós együttműködési Logitech-eszközeit. Figyelheti a helyiségek megfelelő működését, frissítéseket telepíthet és beállításokat módosíthat egyetlen felhőalapú platformról. És a Sync Insights segítségével láthatja a tárgyalótermek időbeni kihasználtságát.

A VÁLASZTOTT SZOLGÁLTATÁSCSOMAG BIZTOSÍTJA AZ ÜZLETFONTOSSÁGOT
Szüntesse meg az együttműködés akadályait, és biztosítsa, hogy a konferenciatermek készen álljanak a következő megbeszélésre. A Select szolgáltatáscsomag minden teremmérethez és telepítéshez előnyös. Optimalizálja a rendelkezésre állást egy órán belüli szakértői segítséggel, a gyors termékcserékkel és a prémium Sync funkcióval, hogy proaktív módon megoldja a problémákat, mielőtt azok hatással lennének az üzletére.  A Select segítségével partneri kapcsolatban állunk Önnel a napi ráfordítások csökkentése, a teljesítmény optimalizálása és a befektetés maximalizálása érdekében.

EGY VÁLASZTÁS, AMELYBEN JÓL ÉRZI MAGÁT
A Logitech elkötelezett egy fenntarthatóbb világ iránt. Aktívan dolgozunk környezeti lábnyomunk csökkentésén és a közösségi változások gyorsításán.

ÚJRAHASZNOSÍTOTT MŰANYAGOK FELHASZNÁLÁSÁVAL KÉSZÜLT
A Logitech RoomMate műanyag alkatrészei 33%-ban tanúsítottan fogyasztóktól származó újrahasznosított műanyagból készültek. Új életet adunk a fogyasztói elektronikai termékekből származó műanyagoknak, hogy ezzel is csökkentsük a karbonlábnyomunkat.

Termék leírás
LOGITECH
232979
5099206097582
950-000084

Adatlap

Típus
Kiegészítő
16 termékek ugyanabban a kategóriában:

Kövess minket Facebook-on