https://compmarket.hu/products/197/197975/sony-ps5-dualsense-wireless-controller-cosmic-red_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/197/197975/sony-ps5-dualsense-wireless-controller-cosmic-red_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/197/197975/sony-ps5-dualsense-wireless-controller-cosmic-red_2.jpg
  • https://compmarket.hu/products/197/197975/sony-ps5-dualsense-wireless-controller-cosmic-red_3.jpg

Sony Playstation 5 DualSense Wireless Gamepad Cosmic Red

197975
Vezeték nélküli, PS5, USB/Bluetooth, Vibrációs funkció, Analóg joystick , Jack 3,5mm, Gamer
25 320 HUF
Adóval együtt
Mennyiség

 

Általános szerződési feltételek

 

Szállítási módok

 

Elállási jog

Leírás

DualSense vezeték nélküli vezérlő
Fedezz fel egy magával ragadóbb játékélményt1 a  PS5 innovatív új  vezérlőjével.

Az érzékelés új szintje
A PS5 DualSense vezeték nélküli vezérlője elképesztő, érezhető visszajelzéssel, dinamikus adaptív ravaszgombokkal , valamint beépített mikrofonnal rendelkezik – mindez egy ikonikus kialakításban.

Kézzel fogható visszajelzés
Érezd a játékbeli döntéseid fizikai visszajelzését a kettős aktuátorok segítségével, amelyek átveszik a hagyományos rezgőmotorok helyét. A dinamikus rezgések lehetővé teszik, hogy mindent érezz a környezeti viszonyoktól kezdve egészen a fegyverek rúgásáig.

Adaptív ravaszgombok
Éld át az erő és feszültség változó szintjeit, amikor a játékon belüli felszerelésedet és környezetedet használod. A pattanásig feszülő íjtól kezdve egészen a padlófékig egy száguldó autóban mindenben fizikailag összekapcsolódsz a képernyőn folyó akcióval.

Beépített mikrofon és headset csatlakozó
Csevegj barátaiddal online a beépített mikrofonnal vagy csatlakoztass egy headsetet a 3,5 mm-es csatlakozóhoz. Kapcsold ki a hangrögzítést könnyedén, egy pillanat alatt az ezt szolgáló némítás gombbal.

Létrehozás gomb
Rögzítsd és közvetítsd emlékezetes játékélményeidet a létrehozás gombbal. Az SHARE gomb sikerére építve az „alkotás” keretében a játékosok még változatosabban hozhatnak létre játéktartalmakat, és közvetíthetik kalandjaikat élőben a világnak.

Egy legendás játékvezérlőt tartasz a kezedben
Ragadd meg az irányítást az átdolgozott, két árnyalatban játszó kialakítással, amely a jól ismert és intuitív elrendezést ötvözi a továbbfejlesztett karokkal és a forradalmi fénysávval.

Ismerős funkciók
A DualSense vezeték nélküli vezérlőben a DUALSHOCK4 több funkciója is megtalálható, amelyeket most a játékok új generációja számára nyújt.

Beépített akkumulátor
Töltsd fel a konzolt és játssz, most USB Type-C aljzattal.

Beépített hangszóró
Egyes játékok esetében új szintre emelik a játékélményt azok a megnövelt minőségű hangeffektusok, amelyek egyenesen a vezérlőből szólnak.

Mozgásérzékelő
Éld át az intuitív mozgásvezérlő nyújtotta izgalmakat a támogatott játékokban a beépített gyorsulásmérőnek és giroszkópnak köszönhetően.

DualSense Edge vezeték nélküli vezérlő
Kerülj előnybe a játékban átprogramozható gombokkal, finomhangolható ravaszokkal és karokkal, cserélhető karkupakokkal, hátsó gombokkal és egyebekkel. A nagy teljesítményt és a személyre szabást szem előtt tartva készült vezérlő a DualSense vezeték nélküli vezérlő összes magával ragadó funkcióját is megőrzi.

Termék leírás
Sony
197975
PS719828099
16 termékek ugyanabban a kategóriában:

Kövess minket Facebook-on