https://compmarket.hu/products/193/193859/synology-nas-rs822-2gb-4-hdd-hu_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/193/193859/synology-nas-rs822-2gb-4-hdd-hu_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/193/193859/synology-nas-rs822-2gb-4-hdd-hu_6.jpg
  • https://compmarket.hu/products/193/193859/synology-nas-rs822-2gb-4-hdd-hu_4.jpg
  • https://compmarket.hu/products/193/193859/synology-nas-rs822-2gb-4-hdd-hu_7.jpg
  • https://compmarket.hu/products/193/193859/synology-nas-rs822-2gb-4-hdd-hu_2.jpg
  • https://compmarket.hu/products/193/193859/synology-nas-rs822-2gb-4-hdd-hu_3.jpg
  • https://compmarket.hu/products/193/193859/synology-nas-rs822-2gb-4-hdd-hu_5.jpg

Synology NAS RS822+ (2GB) (4HDD)

193859
3,5" or 2,5", SATA, 4xHDD, 4xGLAN, 2xUSB 3.2, 1xeSata, Magyar regisztrációs kártyát tartalmazza!
486 430 HUF
Adóval együtt
Mennyiség

 

Általános szerződési feltételek

 

Szállítási módok

 

Elállási jog

Leírás

RackStation® RS822+​/​RS822RP+
Megbízható adatkezelés távoli és fiókirodák számára

Minden az egyben, végponton történő tárolási megoldás
A kompakt, 1U 4-lemezhelyes Synology RackStation RS822+/RS822RP+ a bővíthető tárolási és csatlakozási lehetőségeivel, valamint nagy teljesítményű Synology DiskStation Manager (DSM) operációs rendszerével ideális peremhálózati tárhelymegoldás fiókirodák, valamint kis- és középvállalkozások számára.

Megbízhatóságra kialakítva
Az RS822+/RS822RP+ négy gigabites RJ-45 portja link-aggregáció (Link Aggregation)használatával köthető össze, lehetővé téve ezzel az automatikus hálózati feladatátvételt és terheléselosztást.

Két RS822+/RS822RP+ egység párosítható a Synology High Availability segítségével, így egy megbízható aktív/passzív szerverklaszter jön létre, amellyel egyszerűen maximalizálható a szolgáltatás rendelkezésre állása.

Ezenkívül az RS822RP+ redundáns tápegységgel is rendelkezik, hogy a szolgáltatás biztosan ne szakadjon meg.

Hely a bővítésre
Egyszerűen alkalmazási környezetéhez igazíthatja az RS822+/RS822RP+ eszközt, ha nagyobb teljesítményre, gyorsabb hálózatkezelésre vagy nagyobb tárolási kapacitásra van szükség.

Tárhelybővítés
8 lemezhelyig bővíthető egy RX418 bővítőegységgel.2

SSD-gyorsítótár
A kizárólag HDD-kből álló tömbökhöz képest 16-szorosára növelheti az olvasási/írási IOPS értékét NVMe vagy SATA SSD gyorsítótárral.4

10/25 GbE-kompatibilitás
Az I/O-műveletek javítása gyorsabb SFP+/SFP28 vagy RJ-45 hálózati adapterrel.3

Minden az egyben adatkezelési platform
Az RS822+/RS822RP+ megoldást úgy tervezték, hogy támogassa a kis rendszereket az olyan gyakori alkalmazások kezelésében, mint a fájlkezelés, az adatok biztonsági mentése és a felügyelet.

Végponton történő tárolás a különböző helyen lévő csapatok számára
Biztonságos és kényelmes többplatformos fájlhozzáférés, megosztás és szinkronizálás biztosítása a különböző helyeken.

Privát fájlfelhő
Hatékony együttműködés lehetővé tétele a Synology Drive megoldással
A Synology Drive lehetővé teszi az adatok távoli elérését, szinkronizálását, igény szerinti helyreállítását és biztonsági mentését egy praktikus asztali segédprogramon és mobilalkalmazásokon keresztül.

Többplatformos támogatás
Mobilalkalmazásból, asztali kliensről, böngészőből vagy más Synology rendszerből egyaránt hozzáférhet a személyes és a megosztott adatokhoz: A rendszer minden változtatást automatikusan szinkronizál a többi eszközzel a csatlakoztatásukkor.

Valós idejű együttműködés
Integrálja a Synology Office szolgáltatást a dokumentumok, táblázatok és diák egyidejű szerkesztéséhez, valamint a Microsoft Word, Excel, PowerPoint és OpenDocument fájlokká és fájlokból való konvertálás támogatásához.

Hatékony több telephely közötti szinkrozinálás
megoldással
A Synology Drive lehetővé teszi az adatok távoli elérését, szinkronizálását, igény szerinti helyreállítását és biztonsági mentését egy praktikus asztali segédprogramon és mobilalkalmazásokon keresztül. További információk

Többplatformos támogatás
Mobilalkalmazásból, asztali kliensről, böngészőből vagy más Synology rendszerből egyaránt hozzáférhet a személyes és a megosztott adatokhoz: A rendszer minden változtatást automatikusan szinkronizál a többi eszközzel a csatlakoztatásukkor.

Valós idejű együttműködés
Integrálja a Synology Office szolgáltatást a dokumentumok, táblázatok és diák egyidejű szerkesztéséhez, valamint a Microsoft Word, Excel, PowerPoint és OpenDocument fájlokká és fájlokból való konvertálás támogatásához. További információk

Privát fájlfelhő
Kösse össze a csapatokat a Hybrid Share megoldással
A Hybrid Share segítségével a vállalkozások nagy mennyiségű adatot tárolhatnak a felhőben, adatközpontjaink nagy sávszélességét kihasználva pedig a kért fájlokat a fiókirodákba telepített helyi NAS eszközre továbbíthatják.

Igény szerinti adatok
A Hybrid Share mappákon keresztül a távmunkás csapatok mindig elérik a legfrissebb fájlokat, a cégnek pedig kevesebb helyszíni tárhelyre és kisebb sávszélességre lesz szüksége.

Helyileg használt gyorsítótárazott adatok
A gyakran használt adatainak helyi NAS eszközön való tárolásával a felhasználók LAN-sebességgel érhetik el a fájlokat. A fájlok és mappák manuálisan is rögzíthetők, így azokat nem írja felül a rendszer, amikor megtelik a gyorsítótár.

Többvégpontos adatvédelem
Tervezzen hatékony biztonsági mentési stratégiát a rendszer rendelkezésre állásának maximalizálásához rengeteg natív és licencet nem igénylő megoldással.

Egyesített biztonsági mentési szerver
Adatvédelem és -helyreállítás
Végpont-, virtuálisgép- és NAS-/SAN-védelem
Az Active Backup for Business segítségével biztonságosan elvégezheti a Windows és Linux végpontok, a Synology szerverek, valamint a VMware®- és Hyper-V®-alapú virtuális gépek biztonsági mentését.

Microsoft 365 és Google Workspace
Központosítsa Microsoft 365- és a Google Workspace-adatainak biztonsági mentését, így elkerülheti a baleseteket, és egyszerűen megfelelhet az adatmegőrzési előírásoknak. Az ütemezhető biztonsági mentésekkel, a rugalmas fájlverzió-kezeléssel és a blokkszintű deduplikációval rugalmasságot és megtakarítást érhet el a tárhely és a sávszélesség-felhasználás terén.

Adatvédelem és helyreállítás
Végpont-, virtuálisgép- és NAS-/SAN-védelem
Az Active Backup for Business segítségével biztonságosan elvégezheti a Windows és Linux végpontok, a Synology szerverek, valamint a VMware®- és Hyper-V®-alapú virtuális gépek biztonsági mentését. További információk

Microsoft 365 és Google Workspace
Központosítsa Microsoft 365- és a Google Workspace-adatainak biztonsági mentését, így elkerülheti a baleseteket, és egyszerűen megfelelhet az adatmegőrzési előírásoknak. Az ütemezhető biztonsági mentésekkel, a rugalmas fájlverzió-kezeléssel és a blokkszintű deduplikációval rugalmasságot és megtakarítást érhet el a tárhely és a sávszélesség-felhasználás terén. További információk

Egyesített biztonsági mentési szerver
Hyper Backup
Készítsen biztonsági másolatot a fájlokról, LUN egységekről, telepített alkalmazásokról és rendszer-konfigurációkról a Synology C2 Storage5 tárhelyére, nyilvános felhőalapú platformokra, USB-eszközökre, fájlszerverekre, helyi mappákba vagy másik Synology rendszerre.

A rendszeres ütemezésekkel csak egyszer kell beállítania a biztonsági mentési feladatokat, a felhasználói engedélyekkel és a titkosítással növelheti a biztonságot, a beépített deduplikáció révén alacsonyan tarthatja a biztonsági mentések méretét, a több verzió megőrzésének köszönhetően pedig rugalmasan helyreállíthatja az adatokat.

Snapshot Replication
A Snapshot Replication segítségével konfigurálható, adott időpontra vonatkozó pillanatfelvételt készíthet a megosztott mappákról és a virtuálisgép-tárhelyről, így akár 5 perces RPO értéket is elérhet, és másodpercek alatt végrehajthatja a helyreállítást

Intelligens videomegfigyelés kis rendszerekhez
Használja ki a rugalmas telepítési lehetőségeket, az intuitív felügyeleti képességeket és a fejlett videoelemzéseket létesítményei biztonságban tartásához.

Egyszerűen telepíthető helyi videomegfigyelés
Széleskörű kompatibilitás
A Synology Surveillance Station számtalan kameratípussal kompatibilis, így akár 40 IP-kamerát is csatlakoztathat a több mint 8300 hitelesített típus közül.

Többplatformos kényelem
Nézze az élő közvetítést vagy a felvételeket egy böngészőn, az asztali kliensen vagy a DS cam mobilalkalmazáson keresztül.

Biztonságos és titkos
A felvételek helyben kerülnek tárolásra, hogy könnyebben megfeleljenek az adatvédelmi előírásoknak, és az ipari szabványnak megfelelő AES-256 titkosítással további védelmet biztosítson az illetéktelen hozzáféréssel szemben.

Több helyszín rugalmas felügyelete
Támogatott tömeges telepítés
Automatikusan megkeresheti a beállított IP-tartományban lévő új kamerákat, és csoportosan konfigurálhatja az egységeket táblázatok importálásával vagy a beállítások új kamerákra való átvitelével.

Központosított irányítás és felügyelet
Folyamatosan nyomon követheti a rendszert, mivel a Google Maps és az OpenStreetMap online térképintegrációja révén a kiváltott eseményeket közvetlenül egy többszintes vagy többhelyszínes térképen tekintheti meg.

Videóelemzések
Használja ki a videomegfigyelés leggyakoribb eseteihez szánt olyan intelligens felügyeleti funkciókat, mint például a mozgásérzékelés, rövid tartózkodási zóna, idegen tárgy észlelése és rendellenességek észlelése.

Synology meghajtókkal működik a legjobban
Élvezze a tartósan kiemelkedő teljesítményt és megbízhatóságot a Synology NAS eszközök számára fejlesztett, beépített adatvédelemmel rendelkező nagyvállalati szintű meghajtókkal.

A Synology DSM bemutatja
Használja ki a webalapú DSM operációs rendszeren elérhető natív hatékonyságnövelő, felügyeleti és biztonsági megoldások teljes készletét.

Fájlkezelés
A központi platformnak köszönhetően egy helyről felügyelheti, szinkronizálhatja és oszthatja meg a különböző eszközökön lévő fájljait.

Biztonság
Iparágvezető biztonsági megoldásainkkal még a legkifinomultabb fenyegetésekkel szemben is védelmet biztosíthat Synology NAS eszköze számára.

Rendszerfelügyelet
Egyszerűen kezelheti a rendszerek állapotát, valamint központi felügyeletet kap a frissítések felett.

Felhasználókezelés
A hatékony címtárszolgáltatások segítségével a vállalathoz tartozó összes felhasználót és eszközt felügyelheti.

Central Management System
A központi konzolról kényelmesen kezelheti összes Synology NAS eszközét.

Synology High Availability
Zökkenőmentes váltás a klaszterbe rendezett szerverek között szerverhiba esetén, hogy az alkalmazások működését a lehető legkevésbé érintse a meghibásodás.

obb védelem a Bővített garancia Plus szolgáltatással
Hosszabbítsa meg az RS822+/RS822RP+ normál 3 éves hardvergaranciáját a Synology plusz 2 éves megbízható hivatalos támogatásával és prémium szolgáltatásaival, amelyek segítenek gyorsabban felépülni katasztrófa esetén.


Termék leírás
Synology
193859
4711174724741
RS822+
16 termékek ugyanabban a kategóriában:

Kövess minket Facebook-on