https://compmarket.hu/products/143/143416/asustor-as6510t-nas-black_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/143/143416/asustor-as6510t-nas-black_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/143/143416/asustor-as6510t-nas-black_6.jpg
  • https://compmarket.hu/products/143/143416/asustor-as6510t-nas-black_4.jpg
  • https://compmarket.hu/products/143/143416/asustor-as6510t-nas-black_2.jpg
  • https://compmarket.hu/products/143/143416/asustor-as6510t-nas-black_3.jpg
  • https://compmarket.hu/products/143/143416/asustor-as6510t-nas-black_5.jpg

  Asustor NAS AS6510T (8GB) (10xHDD + M.2 SSD)

  143416
  Asustor
  NAS, 3,5"/2,5"+M.2, SATA/M.2, Memória 8GB, 10xHDD, 2xM.2, 2x2,5GbE LAN, 2x10GbE LAN, 2xUSB 3.2
   

  Általános szerződési feltételek

   

  Szállítási módok

   

  Elállási jog

  Leírás

  Kettős 10 és 2,5 gigabites portok. Gyorsabb, mint valaha.
  A teljesen új Lockerstor NAS-sorozat két Intel 10-Gigabites Ethernet-porttal, valamint két Realtek 2,5-Gigabites Ethernet-porttal rendelkezik. A többféle sebességet támogató menedzselt kapcsolóval akár 20 gbps sebességet is kihasználhat mindkét 10 gigabites porton, vagy akár 5 gbps sebességet mindkét 2,5 gigabites porton.

  SSD gyorsítótár
  A nemrégiben frissített ADM frissített Linux Kernelt és további teljesítményjavításokat tartalmaz. A Lockerstor sorozat bevezette a teljesítményt növelő M.2 PCIe NVMe SSD gyorsítótárazást.

  1. A Lockerstor NVMe SSD gyorsítótárazása akár 60%-kal növeli a teljesítményt.
  2. A Lockerstor NVMe SSD cache gyorsabb, mintha az összes rekesz SATA SSD-vel lenne feltöltve, miközben olcsóbb marad.

  A kettős 10 gigabites Ethernetnek köszönhetően megszűntek az NVMe SSD-k szűk keresztmetszetei, így a Lockerstor az egyik leggyorsabb NAS-eszközzé vált.

  Nyolc rekesz rugalmas M.2 SSD gyorsítótárolással
  Az AS6508T egy költséghatékony, nagy kapacitású NAS, amelyet vállalati környezetekhez terveztek.Az AS6508T támogatja az online kapacitásbővítést, lehetővé téve a vállalati tárolóeszközök rugalmas beszerzését. Ha kisebb a költségvetése és a tárolási igénye, kisebb számú merevlemezt vásárolhat. További lemezeket vásárolhat, ha a tárolási igényei növekednek. Az ASUSTOR MyArchive tárolási technológiájával kombinálva ez lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag korlátlan tárhelyet érjen el.

  Erőteljes és nagy hatékonyságú hűtési kialakítás
  A Lockerstor intelligens sebességszabályozással ellátott PWM ventilátorokat és push-pin rögzítésű hűtőbordákat használ az optimális légáramlás elérése érdekében, növelve a stabilitást és fenntartva a nagy teljesítményt még nagy terhelés mellett is.
  A Lockerstor továbbfejlesztett kialakítása a korábbi modelleknél magasabb hűtőbordákkal rendelkezik, amelyek még hatékonyabb hűtést és hőelvezetést biztosítanak.

  Könnyedén frissítheti a memóriát a ház felnyitásával.
  A Lockerstor 8 gigabájt DDR4 RAM-mal érkezik, és 64 GB-ig bővíthető. A DDR4 RAM akár 30%-kal nagyobb teljesítményt nyújt, mint a DDR3, miközben 40%-kal csökkenti az energiaigényt.

  24/7 megbízhatóság és tartósság
  Minden ASUSTOR NAS-t 24/7 használatra terveztek és alkalmasak. Az ASUSTOR NAS-eszközök szigorú teszteken is átmentek, például ejtési és égési teszteken, hogy teszteljék a szélsőséges körülmények közötti tartósságot. Az érzékeny alkatrészekhez hűtőbordákat adtunk a hő elvezetése érdekében, ami segít fenntartani az eszköz hosszú élettartamát.

  Kívül-belül védett
  Az ASUSTOR NAS segítségével megvédheti adatait az elvesztéstől, sérülésektől és támadásoktól. Egy ASUSTOR NAS jobban védett a Linux-alapú ADM futtatásával, a beépített tűzfal alkalmazásával, a ClamAV Antivirus, a MyArchive és az ADM különböző biztonsági mentési eszközei még jobban védik a zsarolóprogramokat.

  Hálózati támadás elleni védelem
  Tűzfal
  ADM Defender
  Cloud Backup Center offsite biztonsági mentések
  Biztonságos adatátvitel
  VPN kapcsolat
  SSL tanúsítvány kapcsolat
  Automatikus kijelentkezés
  Belső adatok
  MyArchive on és offsite biztonsági mentések
  AES-256 mappatitkosítás
  Antivírus szoftver
  Access Control
  Fájl/mappa/alkalmazás elszigetelése
  2 lépéses ellenőrzés
  Wake-on-LAN (WOL)
  Wake-on-WAN (WAN)

  Ébredjen bárhonnan
  A Lockerstor 8 és 10 Wake on WAN technológiával rendelkezik. A NAS felébresztéséhez nincs szükség speciális berendezésekre vagy beállításokra. Egyszerűen csak használja az ASUSTOR számos mobilalkalmazását, többek között az AiMaster, AiMusic, AiVideos és AiData alkalmazásokat a NAS távoli be- és kikapcsolásához. A Wake on WAN segít megvédeni az adatokat azáltal, hogy a NAS kikapcsolva marad, amikor nincs használatban; ezáltal segít megelőzni a támadásokat, védi az adatok integritását azáltal, hogy áramkimaradások esetén kikapcsolva marad, és a Wake on WAN áramot is megtakarít, így még hatékonyabbá teszi a NAS-t.

  Védve a zsarolóprogramoktól
  A Lockerstor az ADM legfrissebb verziójával érkezik, amely segít megvédeni a zsarolóvírus-támadások ellen. A Snapshot Center és a Btrfs hatékony pillanatfelvételeket biztosít az elveszett adatok egyszerű visszaállításához. A Lockerstoron található egyéb biztonsági funkciók közé tartozik az egy vagy több helyettesítő rendszergazdai fiók létrehozásának lehetősége, az ADM Defender által készített tűzfal, amely fekete és fehér listákat tartalmaz, valamint az alapértelmezett portok megváltoztatásának lehetősége, az SSH és a Terminál letiltása a távoli támadások megelőzése érdekében. A MyArchive hidegtároló merevlemez biztonsága AES 256 bites titkosítás bevezetésével is növelhető.

  Átfogó biztonsági mentési megoldások
  Az ASUSTOR átfogó biztonsági mentési megoldása több mint tizenkét mentési lehetőséget kínál, többek között az Amazon S3, a Dropbox, a Google Drive és a OneDrive mellett. Az ASUSTOR Backup Plan for Windows, valamint a Time Machine for macOS egyszerű biztonsági mentést biztosít asztali számítógépek és laptopok számára, míg a MyArchive cserélhető merevlemezek hosszú távú tárolást biztosítanak. A Btrfs már támogatott, és a Snapshot Centerrel pillanatképeket készíthet az információkról véletlen módosítás esetén. A Snapshot Center segítségével könnyedén visszaállíthatja a korábbi verziókat.

  Többplatformos, többfelhasználós hozzáférés
  Az ASUSTOR NAS zökkenőmentes keresztplatformos és többfelhasználós hozzáférést biztosít, így könnyedén csatlakozhat NAS-ához Windows, macOS vagy Unix-szerű operációs rendszerekről, függetlenül attól, hogy PC-t, notebookot, táblagépet vagy okostelefont használ.


  Termék leírás
  Asustor
  143416
  4710474831227
  AS6510T

  Adatlap

  Csatolófelület
  SATA/M.2
  Fiókszám HDD/SSD
  10 db
  10GbE LAN port
  2 db
  USB 3.2 port
  2 db
  2,5GbE LAN port
  2 db
  HDMI port
  Nem
  Fiókszám M.2 SSD
  2 db
  Típus
  NAS
  Tárhely típus
  3,5"/2,5"+M.2
  Memória
  8GB
  16 termékek ugyanabban a kategóriában: