https://compmarket.hu/products/46/46414/thrustmaster-t-flight-stick-x-pc-ps3_1.png
  • https://compmarket.hu/products/46/46414/thrustmaster-t-flight-stick-x-pc-ps3_1.png

Thrustmaster T.Flight Stick X USB Joystick Black

46414
Joystick, PC/PS3, USB
19 360 HUF
Adóval együtt
Mennyiség

 

Általános szerződési feltételek

 

Szállítási módok

 

Elállási jog

Leírás

Thrustmaster T.Flight Stick X, Joystick kormányvezérléssel, újraprogramozható gombok és tengelyek, forgó fogantyú, integrált fojtószelep, tűzkapcsoló, PC/USB-kompatibilis

Minden egyben joystick Pc-hez
A T.Flight Stick X egy precíz, stabil és teljes joystick kezdő pilóták számára, akik fejleszteni szeretnék virtuális repülési készségeiket. A Plug&Play joystick kompatibilis az összes számítógépes repülésszimulációs játékkal, valamint egyedülálló ergonomikus kialakításának köszönhetően bármilyen típusú játékhoz használható: polgári és kereskedelmi repülésekhez, űrkalandokhoz stb..

Programozható műveletgombok és tengelyek
Használja ki a joystick adottságait a 12 műveleti gombbal és 4 tengellyel, amelyek mindegyike nagymértékben programozható, valamint beépített gázkarral is rendelkezik.

Forgatkormány
Kötelező kellék a gyors, intuitív, hatékony kezeléshez mindenképpen, bármilyen játéktípusban. A fogantyú forgása a helyén rögzíthető, így valóságosabb repülési élményt érhet el.

Sokoldalú trigger
A fékkioldó tökéletesen illeszkedik a polgári repüléshez, míg a gyorstüzelés opciót felhasználhatja a katonai repülések során.

Integrált fojtószelep
Az integrált fojtószelep a súlyozott alap része, így biztosított az optimlis és ergonomikus elhelyezés, valamint valósághű reakciókat biztosít.


Termék leírás
THRUSTMASTER
46414
3362932913443
2960694

Adatlap

Csatolófelület
USB
Platform
PC/PS3
Típus
Joystick
9 termékek ugyanabban a kategóriában:

Kövess minket Facebook-on