https://compmarket.hu/products/168/168641/thrustmaster-tca-officer-pack-airbus-edition_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/168/168641/thrustmaster-tca-officer-pack-airbus-edition_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/168/168641/thrustmaster-tca-officer-pack-airbus-edition_4.jpg
  • https://compmarket.hu/products/168/168641/thrustmaster-tca-officer-pack-airbus-edition_2.jpg
  • https://compmarket.hu/products/168/168641/thrustmaster-tca-officer-pack-airbus-edition_3.jpg

Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition USB Joystick és Gázkar Black/Blue

168641
THRUSTMASTER
Joystick/gázkar szett, PC, USB
65 790 HUF
Adóval együtt
Mennyiség

 

Általános szerződési feltételek

 

Szállítási módok

 

Elállási jog

Leírás

Az igazi airbus sidestick által inspirált
Az ikonikus Airbus sidestick által ihletett, ergonomikus, 1:1 méretarányú másolat, a TCA Sidestick Airbus Edition egyedülálló kezelhetőséget biztosít.

Sokoldalú, moduláris kialakítás
Könnyedén beállíthatja az oldalkarok konfigurációját minden felszállás előtt, hogy megfeleljen az Ön igényeinek: kapitány, másodpilóta, vagy egyedüli repüléshez középső pozícióban.

Beépített nyomásirányító mechanizmus
A joystick aljába épített fojtószelep tolóerő irányváltó funkciót tartalmaz, amely egyedülálló tulajdonság a repülőgépeken. Ez jelentős előny a kapcsolódó manőverek elsajátításában, és biztosítja, hogy a leszállásokat mindig tökéletesen ellenőrizzék.

Zárható forgó kormány
A kormányt az oldalkar fogantyújának elforgatásával lehet használni, így megkönnyíti a repülést a pilóták számára. Ez az oldalrúd fogantyújába épített kormányfunkció egy zárrendszert is tartalmaz a valósághűbb kereskedelmi repülési élmény érdekében.

Ikonikus Airbus kezelők
A TCA Quadrant Airbus Edition 8 ergonomikus fizikai műveletgombot tartalmaz (plusz 8 virtuális gomb a tolókarokon, összesen 16), amelyek az Airbus utasszállító vezérlőinek másolatai (A320neo típus). Élvezze a valósághű érzéseket, amikor a kar negyed gombjait, reteszeit és egyéb kezelőszerveit használja – akár egy igazi repülőgép-kapitány.

Kettős nyomókar
A TCA Quadrant Airbus Edition két elkülönített tolókarral rendelkezik, melyeket az Airbus utaszállító repülőgépeken található valódi megfelelőik inspiráltak. A négymotoros (Airbus A380 típusú) repülőgépek még realisztikusabb használatért a két kar összekapcsolható (a további opcionális karok külön kaphatók), így kettő helyett akár négy tolókarhz is hozzáférhet.

Univerzális nyomásirányító
A két tolókar egy beépített tolóerőszabályozó rendszert is tartalmaz, amelyeket használnak a polgári repülőgépeken, könnyű repülőgépeken valamint a teherrepülőgépeken is.

Bármilyen típusú repülőgépet irányíthat
A mechanikus választókkal letilthatja a reteszeket és a tolóerő irányváltókat (a lineáris tengely módra váltáshoz), bármilyen típusú repülőgép rugalmas vezetéséhez. A lépcsős üzemmódot az Airbus utasszállító repülőgépeken található megfelelője ihlette, ikonikus rögzítéssel.

Mágneses technológia
A TCA Quadrant Boeing Edition szabadalmaztatott H.E.A.R.T mágneses technológiát tartalmaz a sebészeti precizitás érdekében (16 bites felbontás) a gázkar-kvadráns mind a 3 tengelyén.

Termék leírás
THRUSTMASTER
168641
3362932915577
2960842

Adatlap

Csatolófelület
USB
Platform
PC
Típus
Joystick/gázkar szett
8 termékek ugyanabban a kategóriában:

Kövess minket Facebook-on