Barion Pixel
https://compmarket.hu/products/225/225751/mikrotik-chateau-lte18-ax_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/225/225751/mikrotik-chateau-lte18-ax_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/225/225751/mikrotik-chateau-lte18-ax_2.jpg
  • https://compmarket.hu/products/225/225751/mikrotik-chateau-lte18-ax_3.jpg

Mikrotik Chateau LTE18 ax

225751
Mikrotik
WI-FI 6 (802.11ax), 5xLAN, Gigabit LAN, 2,5Gbps LAN, 2,4GHz 574Mbps, 5GHz 1200Mbps, Dual Band, 4G, SIM , USB
  Biztonsági irányelv

Álatlános szerződési feltételek

  Szállítási irányelv

Szállítási módok

  Áru visszaküldési irányelv

Tájékoztató a fogyasztó vevőt megillető elállási jogról

Leírás

A felszínen az új Chateau nagyon hasonlít a korábbi modellekre. Fantasztikus LTE18 bevezetést tartottunk partnereinkkel az LMT-nél - Lettország vezető mobilszolgáltatójánál -. A Chateau-unk felváltotta a megszokott márkákat - és az ügyfelek elégedettsége az egekbe szökött. A legtöbb felhasználó értékelte a jobb sebességet és stabilitást, valamint a rengeteg hasznos RouterOS funkciót és az általános rugalmasságot. És ne feledkezzünk meg az elegáns megjelenésről sem, amely bárhová illik - a hagyományos otthonoktól és luxuslakásoktól a modern irodai és vállalati környezetekig.

A Chateau sorozat következő nyilvánvaló lépése a vezeték nélküli képességek tökéletesítése volt. A Generation6 802.11ax vezeték nélküli szabvány és a Wave 2 támogatással a Chateau LTE18 ax eddig nem látott sebességet képes biztosítani. Ha összehasonlítjuk az előző generációval, akkor akár 40%-kal nagyobb sebességgel számolhatunk az 5 GHz-es és akár 90%-kal nagyobb sebességgel a 2,4 GHz-es spektrumban! Hatalmas fejlesztéseket hajtottunk végre a vezeték nélküli rádió és az antennák terén. A Chateau LTE18 ax támogatja a 4x4-es MIMO-t az LTE-n. A 4 beépített LTE antenna és 2 opcionális külső hálózati antenna kivételes lefedettséget biztosít az egész otthonában!

Ilyen sebesség mellett a portoknak is fel kellett nőniük a feladathoz. Négy Gigabit Ethernet portot megtartottunk, és egy 2,5 Gigabit Ethernet portot adtunk hozzá. És ne feledkezzünk meg az USB-ről sem, amely tárolási célokra lehet hasznos.

Az 1,8 GHz-en futó modern négymagos processzor a szolid GB RAM-mal kombinálva komoly ütést mér, ha olyan nehéz műveletekről van szó, mint az összetett tűzfalszabályok, az IPsec hardveres titkosítás, a több szál használata vagy a fejlett RouterOS funkciókkal való kísérletezés. A WPA3 fejlett titkosítás támogatásával pedig minden eddiginél nagyobb biztonságban van.

A legfejlettebb szoftver a piacon - RouterOS
1996 óta készítjük saját szoftvereinket. És az évek során sikerült megalkotnunk a piac legerősebb és legrugalmasabb hálózati szoftverét. Minden egyes új verzióval a prioritásunk ugyanaz maradt: hogy a felhasználók számára biztosítsuk a szabadságot a különböző beállítások felfedezéséhez, és mindig a megfelelő eszközökkel rendelkezzenek a feladathoz. Futtasson biztonságos VPN-t az irodából közvetlenül az otthonába, engedélyezze a szülői felügyeletet, a QoS-t (a forgalom priorizálása bizonyos igényekhez, például streaminghez), összetett tűzfalszabályokat, IPsec hardveres gyorsítást, VLAN-t, e-mail vagy SMS értesítéseket... Még összetett kiváltó értesítéseket is automatizálhat ("A sávszélessége elérte az X értéket Y perc alatt!"), és a sávszélesség-használat alapján módosíthatja a várólistákat. Ha el tudja képzelni - a RouterOS képes megvalósítani.

Nincsenek fizetős falak és nincsenek zavaros előfizetések. Megkapja az összes funkciót - a fogyasztói és a vállalati szintű szolgáltatástól kezdve. A mobilszolgáltatók és az internetszolgáltatók számára ez úttörő jelentőségű. Végre - egyetlen termék a legkülönfélébb csoportok kielégítésére.

A biztonság szem előtt tartásával készült
A RouterOS nem csak robusztus biztonsági opciókkal rendelkezik, hanem a gyártásbiztonságra is nagy hangsúlyt fektetünk. Nincs kiszervezés, minden Chateau készüléket az EU-s szerződéses gyártóinknál szerelünk össze, és minden alkatrész jó hírű, megbízható partnerektől - például a Qualcommtól - származik. Együttműködünk az európai törvényhozókkal, és keményen dolgozunk azért, hogy az összes szükséges biztonsági irányelvnek maradéktalanul megfeleljen. A MikroTik a zökkenőmentes, hosszú távú, meglepetések nélküli együttműködésről szól.

Minden szakma fia... sok szakma mestere!
A Chateau figyelemre méltó választás minden mobilszolgáltató számára. Különféle címkékkel vagy nyomtatott márkajelzéssel testre szabható. Az üzemeltetők pedig a TR-069 technológiát felhasználva egyéni távoli ügyfélkezelési lehetőségeket hozhatnak létre, például a router konfigurálását ugyanazon a weblapon keresztül, amelyet az ügyfelek a mobilszámla befizetésére használnak. A haladó felhasználók, a tapasztalt rendszergazdák és a hálózatépítés szerelmesei kihasználhatják a RouterOS elképesztő mélységét. A nem műszaki beállítottságú háztartások pedig mindezt kihagyhatják, helyette egy egyszerű, egyszerű weboldalt használhatnak. Itt az ideje a kompromisszumok nélküli nagyszerű hálózatépítésnek. A biztonságos távmunka-lehetőségek és a villámgyors internetkapcsolat többé nem luxus. Szükséglet. És a Chateau a megoldás.


Termék részletei
Mikrotik
225751
4752224007889
S53UG+5HAXD2HAXD-TC&EG18-EA

Adatlap

LAN Port
5 db
SIM foglalat
Nem
3G mobilinternet
Nem
4G mobilinternet
Nem
Sebesség
1000 Mbit
5G mobilinternet
Nem
Dual Band
Igen
Tri Band
Nem
Quad Band
Nem
Hozzászólások (0)
Értékelés
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kövess minket Facebook-on