https://compmarket.hu/products/194/194443/fixed-magflow-for-apple-iphone-14-pro-red_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/194/194443/fixed-magflow-for-apple-iphone-14-pro-red_1.jpg

FIXED MagFlow Apple iPhone 14 Pro, Piros

194443
Tok, Apple kompatibilis
8 000 HUF
Adóval együtt
Mennyiség

 

Általános szerződési feltételek

 

Szállítási módok

 

Elállási jog

Leírás

A MagSafe támogatással rendelkező FIXED MagFlow egy edzett színes tok, amely megbízhatóan biztonságban tartja iPhone-ját, és nagyszerűen néz ki. Felülete az úgynevezett Liquid szilikonból áll - egy könnyű és mégis strapabíró anyag, amely a klasszikus szilikon tokokkal ellentétben puha tapintású, nem csúszik és kellemes kézben tartani. Belülről a behelyezett telefont mikroszálas bélés védi.

A beépített mágneseknek köszönhetően a burkolat tökéletesen tapad a telefonhoz, és minden MagSafe tartozékkal tökéletesen működik. Ez minden eddiginél egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a vezeték nélküli töltést, csak pattintsa a MagSafe töltőt közvetlenül a burkolatra. A FIXED MagFlow burkolat teste edzett héjjal van megerősítve, így kiválóan ellenáll a különféle eséseknek és ütéseknek. A burkolat enyhén kiálló élei védik a telefon kijelzőjét és a kamera lencséjét a karcolásoktól, például mikor asztalra helyezi.

A FIXED MagFlow pontosan az adott telefonmodellhez készült, tökéletesen illeszkedik és szabadon hagyja a vezérlőgombokat és a hangszórókat, töltőcsatlakozót és a kamerát.

Termék leírás
FIXED
194443
8591680145775
FIXFLM-930-RD
16 termékek ugyanabban a kategóriában:

Kövess minket Facebook-on