https://compmarket.hu/products/216/216626/fixed-tag-with-find-my-support-duo-pack-black-white_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/216/216626/fixed-tag-with-find-my-support-duo-pack-black-white_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/216/216626/fixed-tag-with-find-my-support-duo-pack-black-white_2.jpg
  • https://compmarket.hu/products/216/216626/fixed-tag-with-find-my-support-duo-pack-black-white_3.jpg

FIXED Tag with Find My support, Duo Pack - black + white

216626
Kulcstartó, Apple kompatibilis
15 500 HUF
Adóval együtt
Mennyiség

 

Általános szerződési feltételek

 

Szállítási módok

 

Elállási jog

Leírás

A termék leírása:

A FIXED Tag egy intelligens medál az Apple felhasználók számára, amely megkönnyíti az életét. Csak csíptesd a kulcsaidra, tedd a pénztárcádba vagy csíptesd a hátizsákodra, és az Apple Find alkalmazásban mindig láthatod a helyét egy térképen. Egyszerű és hatékony megoldás az elveszett tárgyak nyomon követésére és megtalálására, amely díj nélkül működik, akár egy évig is feltöltve marad, és tökéletesen működik az Apple ökoszisztémában.

Órák
Állandóan elveszíted és elfelejted a fontos dolgaidat? A Tag máris vigyáz rád. Figyelmeztet, ha eltávolodsz a figyelt tárgytól, közvetlenül a Keresés alkalmazásban az iPhone, iPad vagy Apple Watch készülékeden.

Find
A taget bármikor lecsengetheted. Hangos hangjelzéssel fog figyelmeztetni, és nem kell pánikba esned, amikor egy eltévedt kulcsot vagy pénztárcát keresel a lakásodban. A Tag helyét is mindig láthatod a térképen a Keresés alkalmazásban, jól láthatóan megjelenítve az összes többi Apple-tárgyad mellett.

Az Apple Find My
támogatása
Az Apple Find My Certification segítségével egyszerűen párosíthatod a Tag-et az iPhone-oddal vagy más iOS-eszközzel, és ezután ugyanúgy működik, mint az AirTag vagy a többi Apple-eszközöd a Find alkalmazásban. A Címke Bluetooth-jel segítségével továbbítja a helyét, a Find-hálózatban lévő összes közeli eszköz ezután jelenti a Címke helyét az iCloudnak, és az alkalmazásban egy térképen is láthatod. A FIXED Tag mindig biztonságban és világszerte több millió Apple-felhasználó látóterében lesz. A felhasználói adatvédelem titkosítással védett, a Tag helymeghatározási adatai anonimak.

Termék leírás
FIXED
216626
8591680146642
FIXTAG-DUO-BKWH

Adatlap

Gyártó / OS kompatibilitás
Apple kompatibilis
Típus
Kulcstartó
16 termékek ugyanabban a kategóriában:

Kövess minket Facebook-on