Barion Pixel
https://compmarket.hu/products/220/220052/mikrotik-chateau-lte6_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/220/220052/mikrotik-chateau-lte6_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/220/220052/mikrotik-chateau-lte6_2.jpg
  • https://compmarket.hu/products/220/220052/mikrotik-chateau-lte6_3.jpg

Mikrotik Chateau LTE6 5xGbE LAN 1xSIM slot 802.11ac Dual-Band Vezeték nélküli LTE Router

220052
Mikrotik
WI-FI 5 (802.11ac), 5xLAN, Gigabit LAN, 2,4GHz 300Mbps, 5GHz 867Mbps, Dual Band, 4G, SIM , USB
  Biztonsági irányelv

Álatlános szerződési feltételek

  Szállítási irányelv

Szállítási módok

  Áru visszaküldési irányelv

Tájékoztató a fogyasztó vevőt megillető elállási jogról

Leírás

Elege van a szolgáltatói gyanús, rossz minőségű alapértelmezett routerekből? Nagyon sok háztartás tér át a mobilinternetre, de ezek az alapértelmezett routerek tényleg tönkretehetik az élményt. Nem csak a funkciók, a sebesség és a teljesítmény hiányzik belőlük, de a dizájnjuk is furcsa lehet a fekete dobozokkal és a tüskés antennákkal. Ezért döntöttünk úgy, hogy fogjuk mindazt, amit az elmúlt 20 év hálózati kiválósága során tanultunk, és létrehozunk egy olyan eszközt, amely a legtöbb háztartást boldoggá teszi: a MikroTik Chateau-t. A széleskörű funkciók, az elérhető ár és az ízléses kialakítás céltudatos egyensúlyát kínálja, amely jól illeszkedik a környezetbe.

A Chateau egy nagy sebességű, kétsávos otthoni hozzáférési pont, amely alkalmazkodik az Ön igényeihez. Nagy teljesítményű négymagos ARM CPU-val, gyors, megbízható és érzékeny CAT6 LTE modemmel a kiváló mobilkapcsolat érdekében, valamint a piac legfejlettebb hálózati szoftverével, a RouterOS-szal rendelkezik. De ne aggódjon - olyan egyszerű vagy olyan összetett lehet, amilyet csak szeretne. A Chateau-t a legkülönbözőbb felhasználói csoportok kiszolgálására tervezték: Az informatikai szakemberek a határait feszegethetik, a hétköznapi háztartások pedig bedughatják és elfelejthetik a létezését. A Chateau-val mindig lesznek lehetőségei.

Az 5x Gigabit Ethernet port hasznos lehet az összes otthoni eszköz (médiaszerverek, PC-tornyok, TV-k) csatlakoztatásához. Az LTE-t tartalékként is megtarthatja, és a Gigabit Ethernet segítségével csatlakozhat egy vezetékes internetszolgáltatóhoz, hogy még nagyobb sebességet érjen el!

Távolítsa el a szűk keresztmetszetet a mobilberendezésében
Arról álmodik, hogy elmenekül a városi nyüzsgés elől, és vidékre költözik? Talán már elköltözött, de frusztrálja a lassú internetsebesség. Ne féljen, mert a Chateau itt van, hogy megoldja az összes csatlakozási problémáját.

Sok vidéki háztartást korlátoznak az olcsó, funkció nélküli LTE routerek, amelyek egyszerűen nem képesek kezelni a modern internethasználat követelményeit. Itt jön a képbe a Chateau. Amikor Lettország vezető mobilszolgáltatója - az LMT - lecserélte korábbi ügyfélroutereit Chateau készülékekre, az ügyfelek elégedettsége az egekbe szökött! Ugyanazok az LTE-tornyok, ugyanazok az adatcsomagok, és egy vadonatúj Chateau - csak úgy! Mi értelme van a vadonatúj telefonoknak, a kiváló LTE-lefedettségnek, a csúcskategóriás laptopoknak stb... ha a régi router a szűk keresztmetszet?

Az LTE szabadsága
Érjen el akár 300 Mbps-os egyenletes sebességet a hordozó aggregációval, mivel a CAT6 lehetővé teszi, hogy az eszközök egyszerre több sávot használjanak. Ez hatalmas előny a sok LTE-felhasználóval rendelkező területeken. A Chateau LTE6 jobb reakciókészséget biztosít zsúfolt környezetben, és nagyobb hatékonyságot a gyengébb jelhelyzetekben vidéken. Szolgáltatótól függően azt tapasztaltuk, hogy az internetsebesség megduplázódott vidéki területeken, miután átálltak a hordozó aggregációra, így nem kell várni a kábelhálózat bővítésére.

Tökéletes az élet minden területén
A Chateau az összes fejlett RouterOS funkcióval rendelkezik, így vállalati szintű megoldásokat kap a fogyasztói szintű árképzés mellett. Futtasson biztonságos VPN-t az irodából közvetlenül az otthonába, engedélyezzen mindenféle szülői felügyeletet, merüljön el a speciális tűzfalszabályok és az IPsec hardveres gyorsítás mélyére, konfiguráljon VLAN-okat, állítson be e-mail vagy SMS értesítéseket... Még összetett indító értesítéseket is automatizálhat. Például: "FIGYELMEZTETÉS, FIGYELMEZTETÉS! A sávszélességed elérte az X mennyiséget Y időtartamra!" Ha el tudja képzelni - a RouterOS képes megvalósítani. Ha azonban nincs szüksége az összes összetett dologra - a Chateau még mindig a legjobb barátja lehet. Valójában ez a legjobb választás azoknak a mobilszolgáltatóknak, akik nem akarják, hogy az ügyfeleiknek bármilyen konfigurációt végezzenek. A Chateau támogatja a TR-069 technológiát, amely lehetővé teszi az egyéni távoli ügyfélkezelési lehetőségek létrehozását. A legegyszerűbb és legalapvetőbb routerbeállításokat ugyanazon a weblapon végezheti el, amelyet a mobilszámla befizetéséhez használ. És különböző címkézési vagy nyomtatott márkajelzési lehetőségeket kínálunk a mennyiségi megrendelésekhez. Továbbá speciális projektárakat és további kedvezményeket kínálunk a mobilszolgáltatóknak, hogy a költségeket még jobban le tudjuk csökkenteni!


Termék részletei
Mikrotik
220052
4752224008879
D53G-5HacD2Hnd-TC&FG621-EA

Adatlap

LAN Port
5 db
SIM foglalat
Igen
3G mobilinternet
Nem
4G mobilinternet
Igen
Sebesség
1000 Mbit
5G mobilinternet
Nem
Dual Band
Igen
Tri Band
Nem
Quad Band
Nem
Hozzászólások (0)
Értékelés
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kövess minket Facebook-on