https://compmarket.hu/products/176/176443/logitech-rally-bar-webkamera-off-white_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/176/176443/logitech-rally-bar-webkamera-off-white_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/176/176443/logitech-rally-bar-webkamera-off-white_2.jpg

Logitech Rally Bar Webkamera Off-White

176443
Video:4K, Mic, USB 3.0, Autófókusz
1 192 410 HUF
Adóval együtt
Mennyiség

 

Általános szerződési feltételek

 

Szállítási módok

 

Elállási jog

Leírás

TEKINTSE MEG, HOGY MIRŐL MARADT LE
Kettős kamerarendszerének és a RightSight 2 automatikus képkivágási technológiájának köszönhetően a Rally Bar a távoli résztvevőket is bekapcsolja beszélgetésekbe. A hangszóró nézetet választva kiemelheti az aktív hangszórót, a Csoport nézetben mindenkit hallhat a teremben, a kettő kombinálásával pedig intenzív hangzásélményt nyújthat.

KÁPRÁZATOSAN NÉZ KI
Az optikai zoommal és MI-alapú képkeresővel felszerelt innovatív kettős kamerarendszer folyamatos, filmszerű videót biztosít közepes- és nagy méretű termekben.

A Rally Bar kamerájának robbantott ábrája
Motoros pásztázás és döntés aRightSight 2 automatikusképkivágás-készítőjével
MI-alapú képkereső a termetfolyamatosan mutató képhez és azemberek számlálásához
Veszteségmentes optikai zoom
Borotvaéles képek akár 4Kfelbontással

LENYŰGÖZŐ HANGZÁST AD
A Rally Bar korszerű hangtechnikája erőteljes, a termet betöltő hangot kínál, és garantálja, hogy minden hang tisztán hallható legyen.

MI-alapú hangzásoptimalizálás
A mesterséges intelligencián alapuló és folyton javuló RightSound technológia révén a hangos és a halk hangok automatikus hangerő-kiegyenlítése és a nemkívánatos zaj elnyomása.

BŐVÍTSE A BESZÉLGETÉST
A Rally mikrofonegységekkel könnyedén elhelyezhető nagyobb terekbe. A Rally Bar a kicsomagolása után akár 7 m felvételi tartománnyal rendelkezik, amelyet akár négy mikrofonegység hozzáadásával jelentősen megnövelhet.

KOMPATIBILIS VÁLASZTOTT PLATFORMJÁVAL
Indítsa el egyetlen érintéssel az értekezletet, és csatlakoztassa problémamentesen a Rally Bar terméket az előre beállított tárgyalótermi megoldásokhoz.

EGYSZERŰ FELÜGYELET
A Logitech Sync használatával könnyedén kezelheti videós együttműködési Logitech-eszközeit. Figyelheti a helyiségek megfelelő működését, frissítéseket telepíthet és beállításokat módosíthat egyetlen felhőalapú platformról. És a Sync Insights segítségével láthatja a tárgyalótermek időbeni kihasználtságát.

A CollabOS rendszerre épül
Videós együttműködési megoldások üzembe helyezése nagy méretekben a CollabOS rendszerrel, a Logitech-készülékeket és egyes eszközöket működtető biztonságos operációs rendszerrel.


Termék leírás
LOGITECH
176443
960-001323
16 termékek ugyanabban a kategóriában:

Kövess minket Facebook-on