https://compmarket.hu/products/181/181357/logitech-rally-bar-mini-white_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/181/181357/logitech-rally-bar-mini-white_1.jpg

Logitech Rally Bar Mini White

181357
Konferencia kamera
894 410 HUF
Adóval együtt
Mennyiség

 

Általános szerződési feltételek

 

Szállítási módok

 

Elállási jog

Leírás

TEKINTSE MEG, HOGY MIRŐL MARADT LE
Kettős kamerarendszerének és a RightSight 2 automatikus képkivágási technológiájának köszönhetően a Rally Bar Mini a távoli résztvevőket is bekapcsolja beszélgetésekbe. A hangszóró nézetet választva kiemelheti az aktív hangszórót, a Csoport nézetben mindenkit hallhat a teremben, a kettő kombinálásával pedig intenzív hangzásélményt nyújthat.

ÉLETHŰEN NÉZ KI
Az optikai zoommal és MI-alapú képkeresővel felszerelt innovatív kettős kamerarendszer folyamatos, filmszerű videót biztosít kis és közepes méretű termekben.

LENYŰGÖZŐ HANGZÁST AD
A Rally Bar Mini korszerű hangtechnikája gazdag, természetes hangzást kínál, és garantálja, hogy minden hang tisztán hallható legyen.

MI-alapú hangzásoptimalizálás
A mesterséges intelligencián alapuló és folyton javuló RightSound technológia révén a hangos és a halk hangok automatikus azonos hangerőszintre hozása és a nemkívánatos zaj elnyomása.

BŐVÍTSE A BESZÉLGETÉST
A Rally mikrofonegységekkel könnyedén elhelyezhető nagyobb terekbe. A Rally Bar Mini a kicsomagolása után akár 7 m felvételi tartománnyal rendelkezik, amelyet három mikrofonegység hozzáadásával jelentősen megnövelhet.

MŰKÖDIK KEDVENC PLATFORMJÁVAL
Indítsa el egyetlen érintéssel az értekezletet, és csatlakoztassa problémamentesen a Rally Bar Mini terméket az előre beállított tárgyalótermi megoldásokhoz.

EGYSZERŰ FELÜGYELET
A Logitech Sync használatával könnyedén kezelheti videós együttműködési Logitech-eszközeit. Figyelheti a helyiségek megfelelő működését, frissítéseket telepíthet és beállításokat módosíthat egyetlen felhőalapú platformról. És a Sync Insights segítségével láthatja a tárgyalótermek időbeni kihasználtságát.

A CollabOS rendszerre épül
Videós együttműködési megoldások üzembe helyezése nagy méretekben a CollabOS rendszerrel, a Logitech-készülékeket és egyes eszközöket működtető biztonságos operációs rendszerrel.


Termék leírás
LOGITECH
181357
960-001351

Adatlap

Típus
Konferencia kamera
16 termékek ugyanabban a kategóriában:

Kövess minket Facebook-on