https://compmarket.hu/products/239/239851/logitech-scribe-rajztablakamera_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/239/239851/logitech-scribe-rajztablakamera_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/239/239851/logitech-scribe-rajztablakamera_4.jpg
  • https://compmarket.hu/products/239/239851/logitech-scribe-rajztablakamera_2.jpg
  • https://compmarket.hu/products/239/239851/logitech-scribe-rajztablakamera_3.jpg
  • https://compmarket.hu/products/239/239851/logitech-scribe-rajztablakamera_5.jpg

Logitech Scribe Rajztáblakamera

239851
Tábla kamera
405 380 HUF
Adóval együtt
Mennyiség

 

Általános szerződési feltételek

 

Szállítási módok

 

Elállási jog

Leírás

MINDENKI A FEDÉLZETRE
A Microsoft Teams® Konferencia, a Zoom Rooms™, a Google Meet Rooms és egyéb vezető videókonferencia-szolgáltatásokhoz készült, mesterséges intelligenciával támogatott Logitech Scribe rajztáblakamerával könnyedén megoszthatja a rajztáblákat a videóértekezleteken.

TÖKÉLETES NÉZETEK, TÁVOLBÓL VAGY A TEREMBEN
A beépített mesterséges intelligenciával és egyéni objektívvel a Scribe rendkívüli tisztasággal közvetíti a rajztáblák tartalmát a videóértekezletekre. Mostantól a legtávolabbi résztvevők is a legjobb helyet foglalhatják el az asztalnál.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT
A Scribe vezeték nélküli megosztógombjával gyorsan és könnyen megoszthatók a rajztáblák a videóértekezleteken. A megosztást emellett kezdeményezheti a tárgyaló érintőképernyős vezérlőegysége, a Logitech Tap segítségével is.

KIFEJEZETTEN TÁRGYALÓTERMI MEGOLDÁSOKHOZ KÉSZÜLT
A Scribe integrálható a vezető videókonferencia-termi megoldásokkal, beleértve a Microsoft Teams Konferencia, a Google Meet Rooms és a Zoom Rooms rendszert. Egyszerűen csatlakozzon az értekezlethez, és kezdje el a megosztást.1

EGYSZERŰ KEZELÉS
A Logitech Sync használatával könnyedén kezelheti videós együttműködési Logitech-eszközeit. Figyelheti a helyiségek megfelelő működését, frissítéseket telepíthet és beállításokat módosíthat egyetlen felhőalapú platformról. És a Sync Insights segítségével láthatja a tárgyalótermek időbeni kihasználtságát.

AZ ESÉLYEGYENLŐSÉG TÁMOGATÁSA AZ OKTATÁSBAN
A megfelelő hibrid tanulási megoldás segít a diákoknak, hogy lássák, hallják és megértsék az oktatót. Mostantól a Scribe a tantermi rajztábla használatával is segíti a diákokat az elmélyülésben. Telepítse a Scribe kamerát a tanteremben a Zoom Rooms, a Google Meet Rooms vagy a Teams Konferencia megoldással, vagy csatlakoztassa a laptopjához USB-eszközként.

A VÁLASZTOTT SZOLGÁLTATÁSCSOMAG BIZTOSÍTJA AZ ÜZLETFONTOSSÁGOT
Szüntesse meg az együttműködés akadályait, és biztosítsa, hogy a konferenciatermek készen álljanak a következő megbeszélésre. A Select szolgáltatáscsomag minden teremmérethez és telepítéshez előnyös. Optimalizálja a rendelkezésre állást egy órán belüli szakértői segítséggel, a gyors termékcserékkel és a prémium Sync funkcióval, hogy proaktív módon megoldja a problémákat, mielőtt azok hatással lennének az üzletére.  A Select segítségével partneri kapcsolatban állunk Önnel a napi ráfordítások csökkentése, a teljesítmény optimalizálása és a befektetés maximalizálása érdekében.

Termék leírás
LOGITECH
239851
960-001332

Adatlap

Típus
Tábla kamera
16 termékek ugyanabban a kategóriában:

Kövess minket Facebook-on