Barion Pixel
https://compmarket.hu/products/177/177446/logitech-rally-bar-mini-graphite_1.jpg
  • https://compmarket.hu/products/177/177446/logitech-rally-bar-mini-graphite_1.jpg

Logitech Rally Bar Mini Graphite

177446
Logitech
Konferencia kamera
  Biztonsági irányelv

Álatlános szerződési feltételek

  Szállítási irányelv

Szállítási módok

  Áru visszaküldési irányelv

Tájékoztató a fogyasztó vevőt megillető elállási jogról

Leírás

TEKINTSE MEG, HOGY MIRŐL MARADT LE
Kettős kamerarendszerének és a RightSight 2 automatikus képkivágási technológiájának köszönhetően a Rally Bar Mini a távoli résztvevőket is bekapcsolja beszélgetésekbe. A hangszóró nézetet választva kiemelheti az aktív hangszórót, a Csoport nézetben mindenkit hallhat a teremben, a kettő kombinálásával pedig intenzív hangzásélményt nyújthat.

ÉLETHŰEN NÉZ KI
Az optikai zoommal és MI-alapú képkeresővel felszerelt innovatív kettős kamerarendszer folyamatos, filmszerű videót biztosít kis és közepes méretű termekben.

LENYŰGÖZŐ HANGZÁST AD
A Rally Bar Mini korszerű hangtechnikája gazdag, természetes hangzást kínál, és garantálja, hogy minden hang tisztán hallható legyen.

MI-alapú hangzásoptimalizálás
A mesterséges intelligencián alapuló és folyton javuló RightSound technológia révén a hangos és a halk hangok automatikus azonos hangerőszintre hozása és a nemkívánatos zaj elnyomása.

BŐVÍTSE A BESZÉLGETÉST
A Rally mikrofonegységekkel könnyedén elhelyezhető nagyobb terekbe. A Rally Bar Mini a kicsomagolása után akár 7 m felvételi tartománnyal rendelkezik, amelyet három mikrofonegység hozzáadásával jelentősen megnövelhet.

MŰKÖDIK KEDVENC PLATFORMJÁVAL
Indítsa el egyetlen érintéssel az értekezletet, és csatlakoztassa problémamentesen a Rally Bar Mini terméket az előre beállított tárgyalótermi megoldásokhoz.

EGYSZERŰ FELÜGYELET
A Logitech Sync használatával könnyedén kezelheti videós együttműködési Logitech-eszközeit. Figyelheti a helyiségek megfelelő működését, frissítéseket telepíthet és beállításokat módosíthat egyetlen felhőalapú platformról. És a Sync Insights segítségével láthatja a tárgyalótermek időbeni kihasználtságát.

A CollabOS rendszerre épül
Videós együttműködési megoldások üzembe helyezése nagy méretekben a CollabOS rendszerrel, a Logitech-készülékeket és egyes eszközöket működtető biztonságos operációs rendszerrel.


Termék részletei
Logitech
177446
960-001339

Adatlap

Típus
Konferencia kamera
Hozzászólások (0)
Értékelés
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on